Jag bestämmer över mitt jobb

God morgon på er babes, hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en underbar start på denna fredag! 🌟 Vaknade utan någon larm och jag brukar inte vara den som vaknar så tidigt, men jag var så sugen på att börja jobba direkt och gjorde iordning en kopp kaffe och satte mig framför datorn i lugn och ro och börjat jobba. Älskar verkligen att kunna sitta i lugn och ro utan stress och ångest och jobba.

Fredag idag och jag har ingenting speciellt planerat för dagen, jag tänkte att jag startar upp dagen med lite jobb och tar dagen som den kommer. Tack vare att jag jobbar hemifrån så slipper jag all ångest och stress. ✨
Första helgen i September och jag har ingenting speciellt planerat, eftersom jag kan ta med mig jobbet så funderar jag faktiskt på om jag ska åka iväg ikväll till mitt hjärta, men vi får se hur det blir - annars tänkte jag att jag bara ska jobba på lite, svara på lite mail och skriva en to do list av lite som behövs göras här hemma. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska ta det lugnt framför youtube samtidigt som jag får massor med jobb gjort - sen ska jag nog städa lite tänkte jag. Hoppas att ni alla har en underbar fredag framför er och att ni fått den bästa möjliga start på denna dagen.

#BossBabe

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229