It, studenten, mål & dagen

Ligger i sängen med mitt hjärta och bara tar det lugnt och gör absolut ingenting.. Vi har sett klart filmen IT och den var verkligen inte läskig. Jag som är väldigt lättskrämd, satt i princip hela filmen och skrattade till på grund av att allt var så fejk och icke trovärdigt.. Liksom oftast brukar vissa skräckfilmen vara trovärdiga med mördare som är riktigt skruvade, men denna IT filmen var verkligen inte läskig - glad att jag inte la pengar på bio för att se den. Visst, det var vissa popups som man fick lite ryck av, men annars ingenting speciellt..

Vad har ni gjort idag då finisar? Själv har jag bara haft en lugn dag, jobbar lite med beautysidan och vissa produkter och umgåtts med mitt hjärta - så min dag har faktiskt varit väldigt skön och bra.
Nu resten av kvällen blir det att glo fler filmer, fixa lite nattkäk och sen blir det att sova när vi känner oss trötta. Imorgon är det sista dagen jag är ledig innan jag börjar skolan igen på måndag. Har fått ett ändrat schema som inte är så värst bra, men snart är det jullov och sen börjar vårterminen och då är det inte alls långt kvar tills jag tar studenten, så otroligt skönt verkligen. Att få börja jobba och förhoppningsvis jobba med bloggen och min beautysida på heltid. Har så många mål den närmsta tiden så det ska bli kul att se vad mitt kämpande tar min någonstans.. Fler av er som har mål för att kunna jobba med det ni älskar på heltid?

Nej, men nu ska jag vara social med älskling och se vad vi ska kolla på för film - tänkte att ni också ska få rösta på vad ni skulle vilja se mer av här på bloggen, så det är bara att rösta på här under så ska jag planera mitt bloggande efter vad ni skulle vilja se mer av här. Godnatt på er älsklingar!

Vad vill ni se mer av här på bloggen?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
Den var så tråkig tyckte jag, blev inte heller rädd ..nouw.com/cosmopolitanstories
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, verkligen så tråkig.. Riktigt glad att jag inte la pengar för att se den på bio. nouw.com/louisehermes
cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
ja samma här haha hade blivit sjukt irriterad om jag gjort det 😂 nouw.com/cosmopolitanstories
LouiseHermes
LouiseHermes,
Haha, ja verkligen jag med. Hade gått runt och mått dåligt av att lägga runt 100 kr bara för en biobiljett till en film som inte ens var läskig. 😃 nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229