Instabloppis & white chocolate mocha

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra dag hittills.. Jag startade min dag med bildlektion tillsammans med en Starbucks White Chocolate Mocka, en stor favorit hos mig. Om ni inte har testat den så måste ni verkligen göra det.

Torsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, jag tänkte storstäda i lägenheten idag och få lite saker gjorde, även lite uppgifter från skolan som ska göras klart så det är klart och inlämnat denna veckan så slipper jag tänka på det sen. Vad har ni för planer idag då finisar?
Nu sitter jag i klassrummet och ska påbörja uppgifterna i religionen då vi har religion just nu - faktiskt ett av mina favoritämnen då det är så otroligt intressant att få veta olika saker om olika religioner.

Mer uppdatering idag och jag tänkte att jag ska lägga upp lite saker jag säljer på instagram idag, så om ni håller utkik på min instagram kommer det komma upp en del saker, så ni kan kontakta mig via DM om ni skulle vara intresserade av någonting.

Men nu ska jag lägga fokus på lektionen och mer uppdatering kommer under dagen!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Hoppas du får en fin dag! Ställ gärna en fråga till min Q&A 😊 nouw.com/malinhardstahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229