HudaBeauty

Nu är jag hemma igen efter en eftermiddag hos älskling. Vi åt lite pizza, och bara tog det lugnt och hade det mysigt.. Skulle ha stannat längre där egentligen men åkte hem igen på grund av att jag har skola imorgon och jag skulle vilja hinna få lite plugg gjort innan jag lägger mig ikväll, men känner att jag och älskling knappt träffas längre och det är så otroligt tråkigt. Men det är någonting som ska förbättras.
Hur har eran dag varit? min har varit ganska seg men när jag träffade älskling och pratade och allt, umgicks och hade det mysigt på våran 2 års dag gjorde denna dagen så himla mycket bättre.. Saknar honom redan!

Jag fick hem HudaBeauty paletterna, beställde hem en till mig och en till Juliana och det är sjukt hur fint den paletten är. Ska beställa fler när denna tar slut, färgerna var så otroligt fina med så otroligt fint pigment och vissa var skimriga med otroligt fint skimmer i.. Alltså helt kär i paletten.
Hur som helst, nu tänkte jag att jag skulle göra lite te, sätta mig med körkortsböckerna och plugga lite på körkortsteorin och bara ta det lugnt ikväll.. Avslutar kvällen med något avsnitt av Gossip Girl.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229