Home sweet home

Har varit hemma ett tag nu, kom hem runt 18 tiden men sov en stund för jag var så otroligt trött efter att ha vaknat tidigt och åkt en två, tre timmars bilresa. Sitter just nu och har laddat upp med lite chips och cola och ska kolla på Gossip Girl och bara ha en lugn kväll. Hann duscha innan jag somnade en stund och det var så otroligt skönt att få bli ren och fräsch igen. Men ikväll blir det bara massa Gossip Girl, youtube och ja, helt enkelt en lugn och skön kväll. Vad har ni för planer?
Idag har det varit en ganska rolig dag, vaknade ganska tidigt och satt med varsin kopp kaffe med mamma på morgonen och bara tog det lugnt och pratade om allt mellan himmel och jord, känns så otroligt bra att ha en mamma man kan prata med om allt.. Senare under dagen kom min lilla kusin och min morbror till mamma och jag satt lite barnvakt åt min lilla kusin som verkligen har vuxit så otroligt mycket, vi satt och kollade på Frozen då det är hennes favoritfilm, så otroligt mysigt.

Hur som helst, hoppas att ni har haft en toppendag och att ni har haft en riktigt mysig jul med era familjer och att ni fått fina julklappar, det har verkligen jag. Nu blir det Gossip Girl och en lugn kväll.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229