Hemma & massa shopping

Hej på er finisar, hoppas att allt är super med er och att ni har haft en riktigt härlig jul med nära och kära. Min jul har varit ganska bra, men vissa stunder denna julen har jag blivit så otroligt förbannad på vissa saker, men det är någonting jag inte diskuterar med er då jag inte vill hänga ut någon eller så - alltså en privatsak som jag pratar om med familjen istället.

Idag är det tisdag och jag kom hem för några timmar sen och ska jag vara helt ärlig så har jag legat i sängen hela kvällen sen jag kom hem.. Så trött som jag har varit denna julen har jag nog aldrig någonsin varit innan.. Men men, det är skönt att vara hemma igen för att ta det lugnt och inte göra så mycket.

Under kvällen har jag faktiskt shoppat lite på internet då mellandagsrean har börjat, hittat en hel del så tänker att allt jag köpt innan jul och under mellandagsrean ska jag göra en haul - kan säga er att det är en heeeel del saker som jag köpt. För att göra det lite roligare istället för att bara visa massa bilder så tänker jag att jag gör en video på det hela då det är otroligt mycket grejer och det kommer jag inte orka fota och redigera, så istället blir det en video. Har ni börjat shoppa på mellandagsrean än?

Nu tänkte jag att jag ska fixa en kopp te och ta det lugnt framför serie och bara gosa ner mig i sängen och ha egentid, finns nog ingenting bättre än att ha egentid med en kopp te, serie och bara ligga i sängen med myskläder!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229