Helgen, dagen & kommande veckan

En helg med mitt hjärta och denna helgen har verkligen varit helt underbar - största delen av helgen har det varit hur underbart väder som helst.. Förutom i fredags kväll / natt då det kom ett rejält åskoväder.. Men så mysigt att sitta inne, gosa ner sig i soffan och bara kolla massa film när det är åskoväder, tycker inte ni det?

Ligger just nu i soffan och har slagit på en film i bakgrunden och bara tar det lugnt.. Mitt hjärta har åkt hem och jag har hunnit ta en dusch, städa lite och planerar just nu inför den kommande veckan. Har en del som händer då jag ska jobba imorgon och på onsdag, på tisdag ska jag på en arbetsintervju och natten till onsdag ska jag åka till Göteborg för att hämta min moster som kommer hit från Australien! ✨ Har aldrig träffat min moster från Australien om jag ska vara helt ärlig, har bara pratat med henne i telefon och via facetime så ska bli så kul att träffa henne, jag längtar så otroligt mycket. Men mer om veckans planer kommer jag skriva om imorgon.

Men nu tänkte jag att jag ska försöka scrolla igenom lite bloggar, ta det lugnt och ska nog fixa iordning en kopp te.. Kände verkligen ett otroligt sug efter just te nu, haha, jag vet inte varför då det fortfarande är 20 grader varmt ute och jag sitter med balkongdörren öppen, haha. Men men, man kan inte alltid hjälpa vad man blir sugen på! 😊 Hur har er helg varit så finisar?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229