Halloween Tutorial

Jag har suttit och kollat massor med halloween tutorials, och funderar på att jag själv ska göra en eller flera halloween tutorials - eller vad tycker ni? Kom gärna med förslag isåfall på vad för halloween sminkning/sminkningar ni vill att jag ska göra.

Just nu ligger jag i sängen och är väldigt förkyld, har varit förkyld och haft ont i halsen hela dagen och har försökt dricka massa varm mjölk med honung, te, citronvatten men ingenting hjälper. Jag orkar inte vara sjuk, man har aldrig någon energi då och så får man ingenting gjort.
Nu ikväll tänkte jag bara ta det lugnt, kolla youtube och bara ha det mysigt - borde faktiskt hoppa in i duschen och ta en varm dusch och värma mig lite och fräscha till mig, då det är väldigt viktigt när man är sjuk, det är att hålla sig fräsch och varm.
Nej, men nu ska jag faktiskt ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig och värma mig och sen ska jag lägga mig i sängen med lite film och youtube och bara ha det lugnt och skönt. Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra dag!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229