Halloween 2018 - Partykungen.se

I samarbete med Partykungen.se

Året 2018 har gått så otroligt fort, nu är det inte alls länge kvar till min favorithögtid.. HALLOWEEN!

Jag älskar att inreda efter högtider och just Halloween känns så mysigt men samtidigt läskigt.. Vissa går på halloweenfester, vissa går bus eller godis, vissa stannar hemma och har skräckfilmmaraton.. Och jag är den som alltid är hemma och myser ner mig i soffan, tänder mysiga ljus och inreder hemmet just för Halloween med inredning från Partykungen.se . Brukar försöka ha lite godis och annat roligt för unga som går bus eller godis och detta året har jag verkligen börjat planera i förväg. Nedanför hittar ni mina favoriter som jag kommer att klicka hem från Partykungen.se.

Hos Partykungen.se hittar ni mina Halloweenfavoriter, så kika in där ni också om ni letar efter inredning, dräkter eller hela köret. Hitta din Halloweendräkt för 2018 hos Partykungen !
Jag kommer nu att skriva upp en lista för lite läskiga saker jag kan inreda med och lite läskigt godis som skallar, geléormar och annat liknande man kan ha i Halloweengodisskålen. Jag brukar alltid dela upp allting i småpåsar och lägga alla småpåsarna i en rolig halloweenskål så ett måste är lite läskiga halloweenpåsar att kunna dela upp det läskiga godiset i. Även någon lite läskig godisskål att ha här hemma som jag kan gotta mig på när jag har min skräckfilmsmaraton.

Allt jag behöver kommer jag att klicka hem från Partykungen.se, så gör du det också, kan lova er att ni verkligen inte kommer kunna komma med ursäkten att ni inte hittat någonting, för jag kan säga att Partykungen.se har verkligen ALLT! 😍

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Kan inte fatta vart tiden tagit vägen, snart Halloween! <3nouw.com/emmaengstrom
Louiseelinore
Louiseelinore,
Åh älskar partykungen!nouw.com/louiseelinore
LouiseHermes
LouiseHermes,
Jag med! 😍 dom har verkligen allt 🎀nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229