GG, ansiktsmask & kokosolja

Hej på er, hoppas att ni alla har vaknat upp och mår super, själv så vaknade jag runt 12 och känner mig ganska utvilad.. ✨ Startade dagen med att sätta mig i soffan framför massa avsnitt av Gossip Girl och jag har inte hunnit äta någonting ännu, inte ens druckit kaffe, haha - men ska ta och fixa iordning lite mat och en extra stor kopp kaffe.

Startade i alla fall dagen med att tvätta av ansiktet från kokosoljan jag sov med inatt och drog på en ansiktsmask för att boosta ansiktet med massa fukt. Nu sitter jag i soffan igen och ska strax fixa lite mat och en stor kopp kaffe.. Blir nog en tonfisksallad tillsammans med mina kosttillskott, enkelt, gott och väldigt mättande.
Fredag idag och ingenting står i schemat för idag, men jag tänkte att jag ska boka en tvättid och hoppas på att den finns idag då jag verkligen skulle behöva tvätta idag så inte det blir allt för mycket tvätt till nästa vecka..

Senare idag kommer mitt hjärta hit, vet inte riktigt vad vi ska göra men det får vi se senare - men nu behöver jag verkligen kaffe, mat och bara ta det lugnt i soffan. Hoppas att ni har en underbar fredag framför er och att ni alla mår bra. Nu blir det kaffe, mat och Gossip Girl! 🌸 Vad har ni planerat idag då finisar?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229