Fysisk stryk & spa-weekend

Hej på er underbara läsare, hoppas att allt är bra med er och att eran torsdag har gått bra. Jag själv har legat med magont under dagen och det är inte magont på grund av magsjuka eller liknande, som jag skrivit för några inlägg sedan så har min kropp börjat via fysisk "skada" på grund av stress.. Detta är verkligen inte ett bra tecken och det är väl inte förens nu jag inser att jag faktiskt måste ta det lugnt och inte stressa - jag stressar när jag äter, när jag går, när jag pluggar, när jag skriver, när jag pratar, och så vidare.. Ni kan ju tänka er vad min kropp utsätts för!
Men nu har jag lovat mig själv att jag ska ta mina eftermiddagar när jag är ledig att ta det lugnt, gymma och avsluta med lite yoga och en lång dusch med massor av skönhetsprodukter - bara att kunna koppla av i ungefär en timme varje dag kommer visa bra resultat i längden, att jag sover bättre, blir inte sjuk lika ofta och andra småsaker - så imorgon jag har ett inplanerat gympass efter praktiken, så skönt!

Idag har det varit en lugn dag, har haft ont i magen på grund av stress och har faktiskt en hel del som ska göras, men jag tänker att jag tar tag i det imorgon eller under helgen så kan denna dagen bara gå åt att låta kroppen vila och få tillbaka sin energi den gjort åt med idag.. Har någon av er varit i denna situationen att eran kropp tagit fysisk stryk på grund av stress? Isåfall hör gärna av er så jag kan få tips och råd.

Jag har fastnat för en ny serie som heter Castle, riktigt bra serie som jag hittade på viaplay.. Har redan kollat på första säsongen, så nu tänkte jag att jag ska fixa iordning en stor kopp te, släcka ner alla lampor och tända min julstjärna för att få detta mysiga julljuset som faktiskt gör att jag känner mig avslappnad.. Känner verkligen att jag skulle behöva en spa-weekend, får se om jag tar och unnar mig en nu innan jul.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

kerstinolsson
kerstinolsson,
Hoppas du får en fin dag! Har föresten en giveaway på bloggen om du vill vara med! Annars får du ha en bra dag! <3 nouw.com/kerstinolsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229