fyra timmar av..

Godmorgon på er sunshines, ligger just nu i sängen nyvaken och jag har en del att göra nu. Sovit väldigt bra inatt då jag var väldigt trött igår efter att ha vaknat så tidigt och sen jobbat i fyra timmar. Vad gjorde ni igår finisar? Uppdaterade inte så mycket igår på grund av att jag jobbade, var så otroligt trött och ville bara sova.
Men idag kommer uppdateringen bli bättre, trots att jag har lite saker att göra. Jag ska boka tvättid, städa lite och det första jag måste göra är att springa ner till Coop och handla lite mat så jag kan äta lite frukost.
Vad har ni för planer idag då? Jag har ingenting speciella planerat mer än att det är lite sysslor här hemma som ska göras och jag ska även plugga på körkortet, och en svenska uppgift för att fixa förra årets svenska, så lite plugg står det i dagens schema, men det känns ändå skönt att plugga och faktiskt så saker och ting gjort, man får en bra känsla i kroppen när man är klar med det man ska.
Hur som helst, nu tänkte jag att jag skulle upp och tvätta ansiktet lite, dra upp håret i en toffs och bege mig ner mot Coop för att handla lite. Blir att handla lite mat och lite saker för att äta en god och stadig frukost.. Kanske också köper någon choklad eller liknande då det inte är fel att äta lite gott samtidigt som man pluggar. Jag personligen tycker att man pluggar bäst om man har någonting gott vid sidan om exempelvis choklad, cola, muffins eller vad man nu vill, att gotta sig med samtidigt - på det sättet pluggar jag bäst i alla fall. Hur pluggar ni på bästa sätt?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229