Frukost i solen & planer

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott och vaknat upp på rätt sida. Vaknade av att min lillebror skickade sms till mig så såg jag var klockan var och jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp. Ganska mysigt också att vakna så ser man att det är sol och nästan klarblå himmel.

Söndag idag och idag har jag lite saker som ska göras, jag ska boka en tvättid, städa, diska och jag ska spela in en video till er, det blir en haul som kommer upp i eftermiddag eller ikväll. Efter det blir det att ta det lugnt, planera veckan som kommer och även planera vad för video som ska komma upp nästa vecka, kom gärna med tips på vad ni vill ha för video nästa vecka.
Nu tänkte jag att jag skulle fixa lite frukost då jag inte har ätit någonting än, blir kanske lite ägg och te och till det lite rostade mackor eller någonting, vi får se lite vad jag ska fixa ihop - måste verkligen storhandla så ska kolla igenom vad som behövs här hemma och så blir det att handla lite om jag hinner det idag, eller om jag gör det i veckan. Men nu blir det frukost och njuta av den underbara solen, frukost på balkongen blir det helt klart. Vad har ni för planer idag då finisar?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229