Fredag, sushi & serie

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men försökte sova ut lite extra imorse innan jag stack iväg till praktiken.. Vaknade vid 9:30 imorse och låg i sängen en stund och kollade igenom telefonen, sen gick jag upp som vanligt och gjorde mig iordning inför praktiken..

Idag har det varit en ganska seg dag på grund av att jag hade mensvärk, i vanliga fall brukar praktikdagarna vara dom roligaste dagarna under veckorna, men idag vart det lite småsegt på grund av värken, men det gör ingenting, praktikdagarna är fortfarande mina favoritdagar!

Vad har ni gjort idag då finisar? Som sagt så hade jag praktik från 11:00 till 17:00, efter det gick jag till Kama Sushi och köpte med mig lite sushi och hämtade ut ett paket från Bubbleroom men min nya morgonrock, den är verkligen så himla fin, ska visa er under helgen eller början av veckan. När jag kom hem så pratade jag med Antonia på FaceTime och åt, efter det tog jag tag i att städa och göra det fint, så nu är det ordning och reda här hemma. Ska fortsätta rensa saker och ting då jag har så otroligt mycket saker som jag faktiskt inte behöver, så en stor rensning på allting i lägenheten behövs kan jag ju säga!

Nu har jag äntligen gosat ner mig i sängen, tvättat bort mitt smink och ska kolla på massa avsnitt av Devious Maids och äta massa vindruvor och dricka Nocco - hur ser eran kväll ut?

Glöm inte bort tävlingen som avslutas på söndag hörni!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229