fredag eftermiddag

Sitter just nu i sängen med datorn i knät och har precis storstädat, diskade en del också och ikväll blir det en myskväll med mitt hjärta. När jag stod och diskade så hade jag öppet fönster och kände att det var helt vindstilla, så såg jag havet och där var det helt vindstilla och hur fint som helst - älskar verkligen utsikten från köket ut till havet! 

Fredag idag och blir som sagt en lugn kväll med pojkvännen, käka lite tacos, kolla film och bara ha en lugn och mysig fredag kväll. Vad ska ni göra ikväll då? Här hemma har jag nu två macbooks, en som jag har till att blogga och kolla film osv.. Den andra har jag som skoldator som vi fick av skolan, där tänkte jag att jag bara kommer ha till skolarbeten osv.. Blogga på den också när jag är i skolan och inte hunnit blogga på morgonen. 

Suttit och funderat på om jag ska börja med youtube, har tre videos på youtube, men funderar på att börja med att redigera videos och göra lite sminkvideos och massa annat nu när jag går stylist linjen så kan jag lära er lite tips och trix med smink och massa annat - vad tycker ni om det? 

Tänkte att jag skulle kolla lite film eller youtube klipp och sen lägga mig och sova någon timme så jag är lite piggare än vad jag är nu ikväll. Vill inte lägga mig tidigt då det ändå är helg och ska spendera lite tid med pojkvännen. Längesen han och jag hade en myskväll med film, god mat och godis på det. 

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Mariinos
Mariinos,
Hej på dig, ville bara önska dig en trevlig fredag, och påminna dig om att inte missa min veckans blogg täving, kram! 😊nouw.com/mariinos
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229