Flytt, jobb & telefonsamtal

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en god natts sömn! 🌟 Vaknade för en stund sen och har precis gjort i ordning dagens första kopp med kaffe och ska om en stund göra mig i ordning för jobbet.

Tisdag idag och jag jobbar kväll, skulle egentligen börjat 15:30 idag, men eftersom det är brist på personal så hoppar jag in en timme tidigare. Hade lite att göra nu innan jobbet också - men imorgon är jag helt ledig och jag ska packa ner allt och fixa det sista i lägenheten. På lördag flyttar jag och jag har en hel del kläder som måste rensas och det är väl det som kommer ta längst tid, så det är väl där jag börjar, haha.
Har ni någonting speciellt planerat för idag eller imorgon?

Nu tänkte jag att jag ska ringa ett samtal angående lägenheten och där efter ska jag jobba lite och sen är det nog dags att bege mig mot jobbet, haha. Ikväll är det ingenting speciellt som händer, tänkte rensa lite i kläderna tills jag blir trött och sen fortsätta med allt imorgon igen så allt är klart sen när jag på lördag ska flytta så är det bara att ta grejerna direkt efter jobbet och påbörja flytten. Tror att vi hinner klart allting på lördag, sen är det bara att spendera tid att packa upp och fixa i ordning allting och ställa allting där det ska vara.. Tycker det är så mysigt att flytta och inreda massor så jag är ganska taggad faktiskt. Haha, det senaste året har jag flyttat fyra gånger, kommer bli en till flytt inom snar framtid igen. 😜 Hur som helst, nu ska jag ringa ett samtal och dricka mitt kaffe och få lite jobb gjort samtidigt - mer uppdatering kommer senare!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229