Få in rutiner och intervjun

En dag i skolan, en arbetsintervju och komma hem och vara väldigt seg.. Ändå en ganska bra dag faktiskt, fick en del gjort i skolan och arbetsintervjun gick väldigt bra och supertrevliga människor som jag träffade på. Vad har ni gjort idag då finisar?

Imorgon är det torsdag och jag har en lång dag framför mig, så ikväll kommer jag att lägga mig tidigt. Ska kolla ett avsnitt av Castle, sen ska jag göra mig iordning för natten och försöka få en god natts sömn - någonting som jag inte fått på länge och försöker att klämma in rutiner så jag kan sova de timmar jag behöver så att jag orkar med dagarna.. Speciellt nu när studenten börjar närma sig och jag bara har en termin kvar innan jag slutar skolan och börjar jobba.. Men känns både skönt men ändå tråkigt..

Hur som helst, hoppas att ni har haft en bra dag och att ni har härliga planer för morgondagen. För mig blir det skolan, efter det kanske jag tar en sväng runt i stan och kikar lite och sen får vi se vad som händer - men nu ska jag kolla ett avsnitt av Castle, sen ska jag lägga mig och sova, godnatt på er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
Gud så fina bilder nouw.com/sofiajarefeldt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229