En vanlig onsdag

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er. Har ni sovit gott? Jag sov så otroligt skönt inatt, vaknade inte en enda gång och var så otroligt trött när jag kom hem igår efter att jag varit hela eftermiddagen och kvällen med mitt hjärta.

Onsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, jag tänkte att jag skulle diska, tvätta och städa lite och göra det fint och rent hemma, mer än det har jag inte planerat för idag. Känns skönt att bara vara hemma i eftermiddag och ta tag i städning och allt sånt man måste göra.. Vad har ni för planer idag då?

Nu väntas andra lektionen som är väldigt lång och vi gör ingenting speciellt utan vi sitter bara och lyssnar på läraren hela lektionen som är en och en halv timme.. Så segt att sitta och lyssna på någon som pratar om historia, och då är det inte rolig historia med saker som är intressant.. Men men, bara att göra det bästa av situationen och försöka hålla sig vaken.. Är väldigt trött om jag ska vara ärlig, fastän att jag sov så skönt inatt.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

kerstinolsson
kerstinolsson,
Själv ska man bara ta det lugnt innan ett kvällspass på jobbet..... Har dessutom en tävling på bloggen just nu, in och checka! <3nouw.com/kerstinolsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229