En dag med ansträngning

Är tillbaka hemma igen efter poängjakten i skolan. Ska jag vara helt ärlig så var det faktiskt mycket roligare än vad jag trodde att det skulle bli, men den enda nackdelen är att när jag gjorde armhävningar för att samla in poäng så är jag helt slut i armarna. Mina armar känns verkligen som gelé och det är en aning jobbigt, men men.. Skönt att vara hemma igen i alla fall.

Nästa vecka börjar praktiken, jag har praktik på Bikbok och det ska bli så kul - träffade min handledare idag också och hon var verkligen riktigt trevlig. Är det bara jag som tycker att alla som jobbar på Bikbok verkar så otroligt trevliga? Älskar det, blir mer taggad på att praktisera där när jag blev så otroligt bra bemött.

Hur som helst, jag är hemma igen och är hur seg som helst så jag ska ta och fixa en kopp te, och har känt i några dagar nu att jag håller på att bli förkyld igen så tänkte dricka massa te och massa vatten och ta det lugnt och läsa lite i en bok (kommer aldrig orka det men jag måste lära mig att kunna koppla av med en bok och inte sitta vid datorn eller mobilen hela tiden), efter det kanske jag sover en stund och senare blir det att plugga mer på körkortet. Vad har ni gjort idag då? Hoppas att ni har en rolig fredag planerad och att ni mår bra!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229