en bra dag

Kom precis hem efter riktigt god mat med pappa och älskling - startade dagen med att sola, efter det blev det lite småstädning och sen åkte vi runt lite i hela Maspalomas. Åt sjukt god mat, tog bilder vid stranden, gick lite på strandpromenaden och funderar på tatuering.. Men vet dock inte vad ännu men det får jag fundera på.
Imorgon är ingenting planerat, blir att ta dagen som den kommer och se vad vi vill hitta på imorgon. Idag blev jag så glad att redan första dagen fick både jag och älskling lite färg fastän att det bara var 20 minuter vi solade - undra hur mörka vi kommer vara när vi kommer hem till Sverige igen.

Känns så otroligt skönt att veta att man äntligen kan koppla av, samla massa energi inför nationella proven som snart kommer och jag har turen att samla på med riktigt grym energi i värmen!
Tänkte att jag skulle ta och byta till sköna kläder, sätta mig i soffan med ett glas cola, kolla lite bloggar och lite youtube och sen blir det att fortsätta med lite pretty little liars. Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en toppendag!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

johanna
johanna,
Åh där har jag också vart!! 😃 Jag var där i Februari och en dag gick jag genom hela öknen! Det ser superhärligt ut 😊 Kika gärna in min blogg! KramNouw.com/JohannaKindbom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229