En av dom värsta

Kan börja med att säga att denna helgen har varit en av dom värsta helgerna i mitt liv.. Har varit så otroligt stressad på jobbet och kände verkligen att när jag slutade mitt pass idag så mådde jag så otroligt dåligt - hade så ont i hela kroppen speciellt händerna, handlederna och benen. Äntligen en ledig dag och jag kan ta det lugnt och förhoppningsvis känna mig utvilad tills på onsdag igen. 🌟

Ligger just nu i sängen och jag har precis diskat lite och städar i ordning i köket så slipper jag tänka på det imorgon - tog även en skön behövlig dusch och nu ligger jag äntligen i sängen med en kopp te och ska bara glo serie hela kvällen. Mer än så har jag faktiskt inte gjort idag - vad har ni haft för planer idag då finisar?

Nu ikväll blir det som sagt bara serie och ta det lugnt, har nog aldrig varit mer glad av att ligga i sängen och inte göra någonting än vad jag är just nu om jag ska vara helt ärlig.. Somnade ju några timmar efter jobbet och även då när jag vaknade mådde jag mer skit än vad jag gjorde innan jag somnade och var ännu tröttare.. Men men, det är skönt att jag är ledig imorgon så slipper jag tänka på att gå upp tidigt eller att jag måste till jobbet.
Hoppas att ni har haft en underbar helg och att ni har fått en grym start på den nya veckan.. Min helg kan ju tolkas tydligt hur det varit, stress och skit, haha. Skönt att jag nu ikväll och hela dagen imorgon kan göra precis vad jag vill, eller ingenting. 😉

Bjuder på lite fina inspobilder jag hittade - får så härlig feeling av dessa bilder - sitter på weheartit flera timmar om dagen, haha..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229