Det fungerade inte

Alltså nu vet inte jag vad som händer, jag skulle precis fixa ett roligt inlägg till er med det verkade inte som att det fungerade. Det gick inte att länka till produkterna av någon konstig anledning, men får hoppas på att det löser sig snart, så att ni kan få ett roligt inlägg med tips på fina grejer.
Just nu ligger jag i sängen ganska trött och orkar ingenting typ, haha - men jag tänkte att jag skulle göra någon smoothie och lite chips till det och kolla på Gossip Girl och efter ett avsnitt ska jag nog sätta mig i en timme och plugga lite på körkortet. Måste sluta skriva att jag pluggar på körkortet om dagarna då ni redan vet om att jag pluggar till det för jag har skrivit det så otroligt många gånger, haha. Men det är så min kväll ser ut, plugg, smoothie, Gossip Girl och bara ha en lugn kväll för mig själv. Vad har ni för planer ikväll då finisar?

Nu ska jag sätta på lite tevatten, göra en smoothie och se om jag kan fixa något gott att äta också vid sidan om och gosa ner mig framför datorn med något avsnitt av Gossip Girl, sen efter det blir det plugg som står på schemat. Hoppas att ni har haft en bra dag hittills!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229