de sista

Godmorgon på er läsare, hoppas att ni är pigga och friska! Har precis ätit en god frukost och sitter just nu med lite te och ska strax ner och tvätta den sista tvätten, känns så skönt att allt är tvättat, städat och inte behöver oroa mig om någonting mer nu när skolan börjar imorgon.
Vi fick ett nytt schema nu för vårterminen och jag kan ju säga att det schemat är sämre än det gamla då vi börjar halv nio varannan dag och dom andra dagarna börjar vi fem i halv nio.. Alltså åh.. hatar när dom ändrar bra scheman till riktigt dåliga scheman! Men aja, försöka göra det bästa utav det trots att det är från senast halv nio till klockan fyra varje dag.. Hemskt är det.

Idag är det söndag och jag har inte så mycket planerat, ska bara ta det lugnt med mitt hjärta och inte så mycket mer händer faktiskt. Blir nog att handla lite idag också då mjölken är slut. Måste verkligen ha mjölk då jag måste ha min morgonlatte, speciellt nu när vi börjar så mycket tidigare än innan. Hur som helst, ska dricka mitt te och sen ska jag springa ner till tvättstugan och tvätta den sista tvätten.. Vad har ni för planer idag då?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229