Dagens avslut är här

Efter en hel dag med tvätt, städ och redigerat klart en video så känns det så skönt att äntligen tagit min efterlängtade dusch och avsluta med ansiktsmask.. Älskar verkligen när man har gjort klart allting som man ska, sen så tar man en lång och skön dusch, fräschar till sig och avslutar allting med massa skönhetsprodukter. Eller vad tycker ni läsare?

Klockan är inte heller så mycket, men jag tänkte att jag ska gosa ner mig i sängen med en stor kopp te och kolla på någon bra film. Hinner nog bloggjobba lite också och planera veckan som kommer så jag har lite ordning och reda på saker och ting.. Vad ska ni göra ikväll då?

Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra söndag och att ni alla är frisk, glada och taggade på en ny vecka. Jag är ganska taggad, men denna veckan som kommer så har jag en hel del saker inplanerade. Men mer om det imorgon, nu ska jag gosa ner mig i sängen, leta upp en bra film, bloggjobba lite från sängen och sen glo film resten av kvällen.. Godnatt på er finisar!

Föresten, är ni intresserade av skönhetsprodukter, så kan ni gå in på min skönhetssida HÄR som ni kan beställa produkter, och även fråga efter produkter efter era egna behov.. Tveka inte på att skicka iväg ett meddelande om ni är intresserade. Har på min mudmask från min skönhetssida!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

majarosvall
majarosvall,
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack fina du! 😍 nouw.com/louisehermes
Mabbbe
Mabbbe,
Bästa mud-masken!! 🌟 nouw.com/mabbbe
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja verkligen, det är så himla bra! 😃 nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229