Blev som planerat

Sitter just nu i sängen och kollar lite vloggar på youtube och bara tar det lugnt med ett stort glas te. Idag efter skolan begav jag mig direkt till älskling, när jag kom dit köpte vi med oss Mc'Donalds hem och åt och efter det la vi oss och sov. Vi vaknade upp runt halv åtta och tog bussen hem vid halv nio. Nu är jag i alla fall hemma och har nyss ätit lite och dricker lite te och bara tar det lugnt. Vad har ni gjort idag då?

Alltså jag var ju ute på en power walk här om dagen och gjorde lite övningar när jag kom hem, alltså jag tog verkligen inte i med "träningen" men dom övningarna jag gjorde kan jag ju säga har tagit som f*n på låren och rumpan.. Sjukt, har ont i lår och rumpa nu andra dagen, får se hur länge värken håller sig..
Hur som helst, nu tänkte jag att jag skulle ta och kolla videos, dricka mitt te och sen ska jag faktiskt ta och lägga mig då det är ganska sent och ska upp imorgon ganska tidigt. Hoppas att ni har haft en bra dag, det har i alla fall jag - det fina vädret har börjat komma tillbaka igen så det är någonting positivt, nu blir man mer pepp på att gå upp på morgnarna. Godnatt på er finisar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

ssarapersson
ssarapersson,
Va gärna med i min veckans blogg tävling, två vinnare dras på söndag 😊nouw.com/ssarapersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229