Äntligen helg

Hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra dag fina ni. Sitter just nu med datorn i sängen och känner att det är riktigt skönt att vara hemma igen efter en lång dag i skolan.
Kom hem för en liten stund sen och det första jag gjorde var att tvätta bort sminket och dra på mig mjukiskläder och satte mig i sängen med lite te och tänkte kolla lite youtube och bara ta det lugnt idag. Tänkte även kolla efter alla uppgifter som ska vara klart nästa vecka så kan jag göra klart allt idag och imorgon så behöver jag inte hålla på med det i sista minuten. Har studiedag imorgon så det är ju så himla skönt att inte behöva tänka på att vakna tidigt imorgon och lägga mig tidigt.. Har ni planerat någonting speciellt idag?

Tänkte kolla lite videos på youtube och sen ska jag leta upp någon bra film att kolla på och bara ta det lugnt. Eventuellt sova en liten stund då jag börjat få lite ont i huvudet och känner som att jag kommer bli sjuk igen om jag inte tar hand om mig själv och lyssnar på min kropp.
Skriv gärna en kommentar om bra filmer ni har sett, liknande The Devil Wears Prada skulle jag gärna vilja se då den filmen är min favoritfilm av alla filmer jag sett!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229