äntligen fredag

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er.
Sitter just nu i skolan med Juliana och vi försov oss så blev att stressa till skolan och nu sitter vi här och ska plugga på provet vi ska ha nästa fredag, känns lite segt att plugga på det en vecka innan, men det är så otroligt mycket man ska kunna så att plugga i förtid för det bara bättre.
Fredag idag och jag har ingenting planerat, Juliana åker ner till Skåne idag och jag stannar hemma och kanske åker till mitt hjärta idag och sover där för imorgon ska jag sminka inför älsklings systers förlovning och efter det ska jag åka hem, alltså är jag bara där över dagen. Under helgen har jag en del saker planerat, jag ska städa, diska, tvätta och massa innan nya veckan börjar. Vad har ni för planer idag då?

Nu ska jag ta och plugga lite till provet till nästa fredag och efter denna lektionen är det lunch. Vi skippade frukosten så det ska bli skönt att äta lite lunch och fortsätta dagen. Men det enda negativa är att efter lunch har vi två lektioner som är runt 40 minuter var och mellan dom två lektionerna har vi nästan två timmars rast.. Känns ju inte sådär jättekul att ha så lång rast, men men.. Hellre det än att ha massa lektioner fram till klockan fyra utan någon rast.
Hur som helst, hoppas att ni har en riktigt bra fredag framför er och att ni alla är pigga och krya!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229