Äntligen en dusch

Nu har jag äntligen tagit en dusch efter en dag med jobb, och har inte varit hemma på hela dagen.. Har jobbat och åkt runt lite på olika ärenden och kan ju säga att vädret idag har varit helt underbart, det har liksom varit svalt och skönt och jag har njutit av det till max.. Men, i bilen blev det så kvavt så jag var tvungen att ha nerdragna rutor plus AC'n. Kan ju säga att det var en aning jobbigt men så värt det med tanke på hur varmt det faktiskt blev i bilen trots att det inte var så mycket sol idag.

Hur som helst, jag har precis duschat som jag nämnde och ska fixa iordning en kopp te då jag känner att jag börjar så en sån otrolig halsbränna som verkligen inte vill släppa.. Ikväll blir det bara att ta det lugnt framför någon serie eller film och gosa med Luna hela kvällen. Sen blir det en liten promenad innan vi ska sova. Vad har ni för planer ikväll då babes? <3

Nu ska jag i alla fall dricka te och försöka övervinna denna halsbränna som tagit kol på mig idag - sen får vi se vad det blir för serie eller film..
Hoppas att ni alla har haft en underbar dag och att ni alla mår bra! 🌸

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229