Alltid i högvarv

Denna onsdagen är nog en av dom lite sämre dagarna i mitt liv.. Varför? Jo, har hela dagen mått så otroligt dåligt och haft så otroligt ont i kroppen och har sovit bort halva dagen, trots det så har värken inte gått över ännu och jag sitter med en kopp te och tänkte ta mig en varm dusch snart och se om det hjälper.. Sista utväg blir ju att ta värktablett då jag inte brukar vilja ta det då jag hellre vill försöka bli piggare genom vila eller liknande.

Torsdag imorgon och imorgon innebär det vila för min del så att jag blir pigg till helgen och inför kommande veckan då jag har så otroligt mycket på gång just nu - kan vara därför jag inte mår så bra heller då jag har otroligt mycket att tänka på och har en tendens att övertänka nästan allt.. Måste börja tänka på en sak i taget och ska försöka få in i min vardag att minst 45 minuter sitta och läsa en bok och ha telefonen på stör ej och kunna njuta av lugnet några minuter så jag inte stressar upp mig i onödan över saker jag egentligen inte behöver stressa upp mig över.

Hur som helst, nu tänkte att jag jag ska dricka mitt te, kolla klart på filmen och sen blir det en lång, varm dusch och efter det ska jag ta några minuter till att läsa eller lyssna på någon ljudbok eller podcast - måste verkligen börja få in det i mina rutiner att tagga ner lite. Min hjärna och min kropp är i högvarv hela tiden känns det som.. Godnatt på er finisar, vi hörs mer imorgon!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229