Allt är klart

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er. Ligger just nu i sängen med öppet fönster och låter solen bränna lite på mitt ansikte, så otrolig skönt att njuta av solen under hela eftermiddagen innan man hoppar in i duschen och sen lägger sig för att sova. Under eftermiddagen har jag faktiskt tvättat en hel del, fick ganska mycket tvättat och ska strax ner till tvättstugan för att hämta resten av tvätten. Efter det blir det att städa lite, göra iordning här hemma, hoppa in i duschen och sen ska jag fixa lite mat och kolla på någon film. Vad har ni gjort idag finisar?
Har bara tagit det lugnt och tvättat lite idag så ingenting speciellt har hänt idag, men hoppas att ni har haft en bra dag med massa roliga saker som hänt. När jag kom hem så gjorde jag även klart mitt svenska tal till nationella proven, så det känns skönt att ha det avklarat, de enda som saknas nu är att jag ska läsa igenom en uppgift om kemikalier och skicka in det så jag har allting avklarat.

Nu tänkte jag att jag skulle ta och städa lite, göra iordning här hemma, städa toaletten lite och sen ska jag hämta tvätten, hänga upp allt, ta en lång skön dusch och efter det blir det att laga lite kvällsmat och fixa te och kolla någon bra film - hoppas att ni mår bra och att ni har en mys kväll framför er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Jessygunnarsson
Jessygunnarsson,
Vilken sötnos!jessygunnarsson.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229