8 Juli

Hello darlings, hoppas att ni alla mår bra, det gör i alla fall jag! ✨ Äntligen har min förkylning släppt och jag kan äntligen andas som en normal människa, men hostan sitter kvar lite men jag hoppas att den går över snart den med. Bättre att jag faktiskt kan andas normalt igen i alla fall.

Sitter just nu i soffan efter en lång arbetsdag.. Tanken var att jag skulle upp vid 9:00 och äta frukost och hela köret, men när jag vaknade kändes det som att jag inte sovit på flera dagar, så sov ut till klockan 11:00 istället och efter gick jag till jobbet och började vid 12:00. Men det känns skönt att ha ännu en arbetsdag avklarad och bara lägga sig i soffan, tända massa doftljus och njuta av en kopp te i lugn och ro.
Imorgon är det tisdag och jag är ledig, men jag ska ändå upp tidigt då jag ska på polisförhör om en händelse som skedde i vintras - jag hoppas innerligt att dom tar det vidare och tar detta på allvar. Men vi får se hur det går..

Nu tänkte jag att jag ska kolla på film och bara ta det lugnt ikväll - berätta gärna om era planer ni har haft idag och vad ni har för planer imorgon, alltid lika kul att läsa.
Hoppas i alla fall att ni har haft en underbar dag och att ni alla mår bra! 🌸

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229