7 produkter, priset av 4

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott inatt. Vaknade ganska tidigt och gick upp och gick en runda i stan och kikade lite, men hittade ingenting speciellt så nu är jag hemma igen och har ingenting speciellt för mig.. Tänkte fixa lite frukost då jag börjar bli väldigt hungrig.

Tisdag idag och jag har ingenting speciellt som står på schemat, jag ska nog få lite bloggjobb gjort och även lite jobb på min beautysida, annars är det en ganska lugn dag jag har.
Vad har ni för planer idag då? Nu tänkte jag att jag ska fixa frukost, jag är verkligen hur hungrig som helst och åt inte innan jag gick in till stan då jag tänkte redan innan att jag inte kommer vara borta så länge.

Hoppas att ni alla har en bra dag framför er och att ni är pigga och glada.. Tänkte också meddela att om ni är ute efter bra skönhetsprodukter så har jag ett erbjudande där ni kan beställa en beautybox som innehåller sju produkter som ni kan få till priset av fyra - skicka iväg ett meddelande på min beautysida så kan vi ordna en beautybox med sju produkter till priset av fyra!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229