00:17

En ganska chill dag för min del och jag har inte gjort så mycket, har bara haft 3 saker att göra idag och har planerat lite inför morgondagen då jag ska hinna med lite saker innan mitt arbetspass. Börjar vid 16:00 så har en hel del tid på mig och hinner till och med få lite sovmorgon på det.

Nu är klockan ganska mycket och jag vill så gärna storstäda just nu, men kommer bli för mycket oljud för grannarna så jag ska bara plocka lite i sovrummet och sen blir det att ta det lugnt med en kopp te i soffan och sen ska jag lägga mig. Tänker att jag ställer klockan på 10:00 imorgon så hinner jag duscha och fixa allt jag har skrivit upp som ska göras.
Älskar verkligen att skriva att göra listor för att sen kunna stryka bort det som är färdig - känner att jag har mer koll på saker då än om jag bara ska komma ihåg allt i huvudet, haha. Någon mer som känner så?

Hur som helst, nu ska jag plocka lite så det blir lättare för mig att storstäda imorgon, sen blir det grönt te, gosa ner mig i soffan och sen sova. Hoppas att ni alla har haft en underbar dag och att ni får en lika grym fredag!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Såååå inspirerande du är!! Massa kramar & trevlig helg på dig!!💓😘🥰😍😍❤️nouw.com/sarafogelström
Angelica
Angelica,
Listor är sååå bra!angelicawahlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229