Hejsan allihopa! Eftersom jag verkligen inge har gjort någonting idag, vilket leder till att jag inte har någonting att skriva om så tänkte jag berätta hur mitt höstlov har sätt ut.

På fredagen den 27/10 så började höstlovet. Och den dagen hade jag bokat en tid hos frisören för att fixa håret. Jag valde då att göra en börjar till en balayage. Jag blev supernöjd och ska dit om några månader igen och få en mer ljusare samt gråare ton på det. Efter det drog jag till Täby med en av mina närmsta vänner. Vi åt middag och kollade på saw, vilket var jätte mysigt.

På lördagen spelade jah handbolls match. Vilket var superkul trots att de blev 27-27 så spelade vi otroligt bra och alla på plan gjorde bra insatser.

söndagen tillbringades till att ta ikapp massor med plugg som behövdes göra. Vilket inte alls va kul, men men måste man så.

På måndagen träffade jag samma kompis som jag va på bio med. Vi tog lite bilder, sedan åkte vi hem till mig och kollade på massor med skräckfilmer. Det är liksom lite våran grej bara sitta och sträck kolla massor med skräckfilmer och äta massor med gott.


Tisdagen spenderades med min mamma. Vi började dagen med att ta en långpromenad med våran hund . Sedan åkte hon och pappa och år lunch medan jag fixade med lite saker jag behövde hemma. Sedan drog jag och mamma till Täby för att jag skulle se om jag hittade några snygga kläder. Hittade inget speciellt så de slutade med att jag köpte en jultröja från Disney som var supersöt. Sedan drog jag till handbolls hallen och hade träning i 2 timmar.

Under onsdagen träffade jag en väldigt nära vän, som jag nästan inte träffat sedan i somras. Vi hade en väldigt mysig dag. Vi åkte in till stan och satte oss på ett lite mysigt fik och beställde en bulle samt en varm choklad var. Sedan strosade vi runt och tog massor med bilder. Efter att vu spenderat massor med timmar inne i stan drog vi hem och åt tacos och pratade vilket var mysigt och väldigt behövligt då de va så länge sedan vi träffades. Så svårt att hitta tid när man går i olika skolor :(

Torsdagen drog jag och Linnea in till Täby för att träffa en annan kompis. Vi åt lunch på noki som är en sushi restaurang och sedan fikade vi. Inget speciellt men vi hade väldigt kul. Sedan var det dags för träning. Vilket var kul men har förmodligen dragit på mg en skada i axeln . Vilket är synd.

På fredagen var de ek familje dag så jag mamma pappa och min storebror år lunch på Friday's, och spenderade några timmar i Täby. sedan åkte vi hem och gjorde mysigt hemma och kollade på lite olika filmer .

Och idag har jag verkligen inge gjort någonting, skulle träffa en kompis och gymma. Men eftersom min axel för ont och även orsakar att jag får extremt ont i nacken så ställde jag in de och valde att ha en vilodag. Där jag bara har varit ute med hunden (vilket inte var smart då min smärta blev bättre) och kollat film.

Imorgon ska jag möta en kompis som ska hjälpa mig att plugga, vi ska även dra någon lunch någonstans tror jag. Sedan ska jag till min farfar på kvällen och äta middag . Vilket ska blu mysigt


Nu blev det väldigt långt inlägg, men jag hoppas ni gillar de// louise


Såhär blev mitt hår. Blev supernöjd

Bilder från måndags :)

Dom tre första bilderna är på mig. Dom
Andra två är på min kompis Linnea

Likes

Comments

Tre oklara bilder. men dom jag fick upp snabbast just nu. men lovar att bilderna kommer bli bättre :)


hejaasn allihopa! Jag har efter mycket om och men skaffat en blogg. Har gått i ungefär ett halvår och verkligen velat ha en för att dels kunna skriva av mig på men också dela med mig av mina bilder som jag tar, och nu har jag äntligen fått igång en. Men jag tänkte börja berätta lite om mig själv, jag är 17 år och går andra året på gymnasiet. På fritiden spelar jag handboll, har spelat handboll ett tag men bytte lag i år och känner att jag har utvecklats väldigt mycket vilket är jätte kul, så just nu brinner jag för just denna sport. Men annars är jag även väldigt social och älskar att vara med kompisar. Som sagt så går jag på gymnasiet (Österåkers gymnasium) så mina vardagar spenderas alltså genom att vara i skolan och plugga. vilket är det värsta jag vet, men för att komma någonstans så måste man ju.


Men ni kommer få mer uppfattning om vem jag är senare. Hoppas ni kommer tycka det är kul att följa mig och min vardag :) // Louise

Likes

Comments