Mange kender nok følelsen af at føle sig alene? Det gør jeg ihvertfald, og det gør ondt og det er ikke altid lige let at håndtere.
Jeg har gennem nogle år følt mig rigtig ensom, hvilket har gjort rigtig ondt på mig til tider, selvom jeg måske ikke har været det?. Det har ikke været let og det tog rigtig hårdt på mig. Det at føle sig ensom gør rigtig ondt helt inde i hjertet. Jeg har tit haft følelsen af at jeg ikke havde nogle ved min side, og jeg altid sad herhjemme alene. Jeg har ikke altid følt mig god nok, og har altid tænkt over hvad andre mennesker tænker om mig, hvilket gjorde mig usikker på mig selv. Jeg kan til tider den dag i dag stadig føle mig alene, enten på den ene eller den anden måde.


Jeg har altid haft en bedsteveninde igennem folkeskolen som jeg knyttede mig til og altid var sammen med, og var faktisk ikke rigtig sammen med nogle andre, før 5-6 år efter, hvilket nok har sat sit præg der. Videre til gymnasiet startede jeg i en fantastisk klasse, hvor vi kun var 7 piger, hvilket jeg var mere end tilfreds med. Jeg har altid følt mig velkommen og tilpas i den pigegruppe indtil slutningen af 2.g på gymnasiet, hvor jeg blev ramt af en slem hudsygdom i ansigtet, som gjorde jeg blev væk fra skole, fordi jeg var usikker og bange for hvad andre tænkte. Da jeg endelig kom tilbage efter, følte jeg ikke længere jeg var en del af den pigegruppe mere, og der begyndte det hele at komme tilbage igen, med at føle sig ensom.

Livet går sjælendt som man forventer. Men livet er ikke bygget til at man skal gå og tænke over hvad andre synes om en og at man skal gå og føle man ikke er noget værd, for alle er noget værd på hver deres måde.

Jeg håber at nogle af jer derude som har det på samme måde eller har haft, ved de ikke er alene, selvom det kan føles sådan til tider. For du er ikke alene... Stay strong! 

Tak fordi i gad tage jer tid til at læse med! 


Likes

Comments