- Louise

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 8 Readers

Likes

Comments

Lovade ju er ett inlägg häromdagen men det kommer mycket annat i vägen så det inlägget kommer nu!
Det kommer nämligen handla om en grej som hände mig för ungefär 2 månader sen, en ganska orimlig och oförklarlig sak, men jag ska beskriva de så bra som möjligt!!

Tror ni på andar eller ja spöken om vi ska säga det ordet istället? För det gör nämligen jag. Jag tror att min farfar är med och spökar lite då och då här hemma då både jag och katterna har reagerat på något i vårat gästrum/ mitt rum där jag har allt mitt smink och ja alla mina grejer som inte Dan förstår sig på! haha

Hur som helst så började de det med att jag skulle öva på en halloween sminkning... och nu när jag tänker efter så är de inte alls 2 månader sen utan nästan 4 (?).. Ja..
För många jular sen så fick jag ett guldhalsband med namnberlock dvs med mitt namn på och på baksidan står det "från morfar". Detta halsbandet har jag haft på mig sedan dess men eftersom jag skulle sminka mig ner på halsen valde jag att ta bort de och hänga de på mitt smyckeställ. Dagen efter var det dags för jobb och då tog jag på mig det igen.
Lördagen kom och det var då jag skulle på Halloweenfest och skulle precis börja sminka mig när insåg snabbt att halsbandet var borta!!!
Paniken blev bara större och större och första tanken var att jag tappat de på jobbet eller kanske på Maxi då jag var där och handlade också samma dag som jag jobbade. Var lite överallt den dagen men kunde ändå räkna ut alla ställen och kunde därför åka och leta och fråga runt i butikerna om de fått in något halsband. Men sen är ju inte alla så generösa heller och lämnar inte ett guldhalsband när dem hittat ett. Kanske hade något tagit med de hem och tänkt smälta ner det (!!??).

Dagarna gick och jag gick och letade och letade. Jag skrev efterlysning på de på vår stads loppis sida men inget. :(

1 vecka hade sedan gått och de var dags för städning hemma. Tro det eller ej så fick jag iaf för mig att städa ur mitt nattduksbord.. Mycket bröte där i, allt från böcker, näsdukar, saker som inte jag vill att katterna ska busa med på natten, handkräm m.m...
Och ja där stod jag och Dan låg i sängen och vilade då jag plötsligt bryter ihop. För längst ner och längst in i min låda i en liten kork ligger mitt halsband så fint ihop snurrat. Omöjligt tänker jag! Finns inte en chans att jag har kanske gjort detta i sömnen då jag oftast vaknar lätt och minns vad jag gör + att Dan hade ju absolut vaknat och frågat vad jag höll på med för de hade ju antagligen gjorts en massa väsen ifrån sig ifall jag skulle längst ner i lådan. Jag frågade även Dan ifall han hade lagt de där men han hade inte gjort det och jag tror inte han skulle göra något sånt utan att säga någotför han såg hur ledsen jag var hela veckan pga det...

Finns det verkligen någon rimlig förklaring till detta. Halsbandet kan ju inte åkt ner i lådan, ner i en kork och så fint? Speciellt inte när de var så mycket saker där i också?

Nä läskigt tycker jag och detta är något som kommer hänga med mig livet ut!
Har ni varit med om något liknande? Skriv och berätta i kommentarerna och skriv gärna om ni vill att jag ska skriva mer om t.ex mina "nattvandringar" (gå i sömnen) under min uppväxt som faktiskt kan vara rätt så intressanta och obehagliga.

Ha det bäst och förlåt för att långt långt inlägg!!! ♡ Hoppas ni orkade läsa och hoppas de inte blev allt för babbligt!

- Louise

  • 15 Readers

Likes

Comments