Som ett sagoland

Nya Zeeland
Hej fina ni.

Först och främst, ni är så jävla bra!!! Efter EN dag låg vi på topplistan här på Nouw, plats 49. Hur sjukt är inte det? Tack så mycket, det trodde jag verkligen inte. Ser så mycket framemot att blogga mer här och visa er massor av bilder.

Detta är första inlägget från resan där jag visar helt (nästan) nytagna bilder. Igår var jag och pojkvännen nämligen på en utflykt som heter ”Milford Sound”. Det är en djup flod som bildades när en stooor glaciär smälte. Vi gick upp vid 05:30 och bussen gick härifrån vid 06:30. Bussresan var sjukt lång, 288km dit liksom.. och sen ska man tillbaka igen också. Väldigt tur att bussresan dit var underhållande, och otroligt vacker. Vi stannade på några ställen, bland annat på detta vackra stället:

Hur fint? Känns som att jag lever i en dröm här nere. Sånna här vackra platser trodde man inte fanns, right?

Busschauffören var väldigt rolig! Vi åkte igenom en helt mörk tunnel som var 1km lång. Helt plötsligt sätter han på ”Mission impossible” låten och börjar vrida ratten fram och tillbaka haha! Sedan när vi kommer ut ur tunneln blir det så otroligt vackert, grönt och höga berg. Då sätter han på ”Jurrasic Park” istället, och wow vilka rysningar jag fick då.

Själva ”Milford Sound” utflykten var en båttur på cirka 1,5 timma. Höjdpunkten var helt klart bussresan dit och när vi åkte in i ett vattenfall med båten som var cirka 100 meter högt. Det var något av det häftigaste jag varit med om!! Jag stod lite längre bort på båten så jag inte skulle bli helt dyngsur, men Sebastian ställde sig mitt i allt haha. Hade lätt gjort så också om det inte var lika kallt.

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
Så HIMLA fint!!
nouw.com/sofiajarefeldt
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men allså WOOOOW! <3
nouw.com/matildaberlin
BeckAa
BeckAa,
Men guuuud!!! Det ser ut som en dröm!
Jeanettemilia
Jeanettemilia,
Woooow va fint <3 🌸
nouw.com/jeanettemilia