Nya Zeeland

Nya Zeeland

Men hej?!! Det var inte igår om man säger så..

Igårkväll när jag satt i min säng här på vårat hostel och läste igenom gamla inlägg på bloggen så slog det mig.. Vilket misstag jag har begått?! VARFÖR har jag inte bloggat härifrån? Varför har jag inte lagt upp mina bilder från resan här? Varför är jag en idiot? Nä men på riktigt. Innan jag reste tänkte jag ”Inga sociala medier förutom Instagram”. Med andra ord inget Youtube. För er som inte vet så jobbar jag med Youtube. Jag bestämde mig alltså för att inte vlogga någonting, för att faktiskt kunna leva i nuet och bara vara. Det ångrar jag inte, men shit vad jag ångrar att jag inte bloggat nu... sådär typ 6 veckor in i resan också. Vi har bara några veckor kvar nu :( :(

Meeeen det stoppar mig inte. Därför tänkte jag att jag börjar blogga nu istället (haha sämst). I detta inlägget tänkte jag att jag visar lite bilder från Auckland, där vi landade. Sedan skriver jag lite varje dag samt visar bilder. Vi reser med ett företag som heter ”Kiwi Experience”. Vi åker buss med dem från ställe till ställe och vi har stannat på så många ställen och sett galet mycket. Det blir alltså svårt att visa allt, så det får bli ifrån mina favoriter.


Vi började som sagt resan i Auckland. En så otroligt mysig stad. Både jag och min pojkvän Sebastian blev helt kära i staden. Vi bodde på ett lägenhetshotell första 3 nätterna för att bli av med jetlagen. Tror inte ni förstår hur trötta vi var, eller det kanske ni förstår om ni varit riktigt jäkla jetlaggade. Vi KUNDE inte hålla oss vakna, ögonen stängdes hur mycket vi än kämpade emot. Sjukaste haha. Vi slocknade båda två runt 16-tiden första dagen. Sedan vaknade vi runt 5 på morgonen har jag för mig och ba ”jaha då går vi upp”. Så var det första 3 dagarna.

I Auckland började vi inte leva ”backpacker livet”. Vi försökte bli av med jetlagen, fick serverad frukost varje morgon och åt ute. Lite lyxigare helt enkelt. Vi gick runt på stan, fixade sim-kort till mobilen, åkte ut på en utflykt till en regnskog över dagen, gick ner till den otroligt fina hamnen.. Myste helt enkelt. Gillar verkligen Auckland!!

Mer inlägg kommer.
Puss på er!

Gillar

Kommentarer

stilspaning
stilspaning,
Hej! Är helt ny här på nouw, vore så tacksam om ni ville kika in mitt senaste inlägg! Gillar/kommenterar/följer självklart tillbaka☺️
nouw.com/stilspaning