En dröm gick i uppfyllelse

Nya Zeeland

Men hej igen!!
Efter Auckland åkte vi upp till ”Bay Of Islands” där vi stannade 5 nätter. Där var det verkligen SEMESTER som gällde. Vi båda var typ genomskinliga för att vi var så bleka, så väldigt skönt att få lite färg. Men gud vad vi brände oss först :)))
Här bodde vi på hostel för första gången och började även fixa egen mat där (typ nudlar o tonfisk varje dag tihi) Vi solade och badade mest om dagarna, det var så härligt att kunna bada i havet varje dag och sola. Jag hade ju saknat värme liksom

En dag åkte vi ut på delfinsafari!! De lovade att man skulle få se delfiner riktigt nära. De sa även att med lite tur så skulle vi få bada med dem. Herregud vad pirrig och nervös jag var. Jag fick se massor av delfiner såå nära. Det kändes inte på riktigt. Det var något av det finaste jag varit med om. Att få se vilda delfiner var en magisk och otroligt vacker upplevelse. Lever på det än idag. Tyvärr hade delfinerna en liten unge med sig (så söt). Man får inte bada med delfiner här i Nya Zeeland om det är en unge med, det är en lag.

Den dagen gick verkligen en dröm i uppfyllelse för mig.

Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
Backpacka på NZ i 2 månader. Besökte också valsafarit/delfinsafarit då 👌🏼😍
nouw.com/kristinajuliette
Louisehammar
Louisehammar,
Åh härligt! Är också här i 2 månader😍 Bästa landet!!
nouw.com/louisehammar