En dag i Queenstown

Nya Zeeland

Godmorgon finisar!! Eller ja, här är ju det inte direkt morgon eftersom vi ligger 12h före er i Sverige.

Just nu befinner jag mig i Queenstown. Jag och Sebastian hade först tänkt stanna här i en vecka, men vi har verkligen kärat ner oss i denna staden.. så det kommer bli lite längre. Vi bokade 4 extra nätter här vilket känns riktigt bra. Svårt att förklara, men staden är så mysig. En liten stad men det finns allt här. God mat, härliga människor OCH det finns en fin sjö mitt i allt. Jag älskar att det varje dag finns någonting att göra och att det inte behöver kosta så mycket. Vi vaknar vissa dagar helt utan planer, men det blir alltid en rolig dag ändå. Som idag!!

Vi tog en lång sovmorgon idag till 10. Dock låg vi kvar i sängen typ till 12, haha. Sedan gick vi och mötte upp två andra svenskar som vi träffat här nere! Vi satte oss på ett fik och åt ”frukost” där. Chai latte och croissants, åhhhh <3


Efter ”frukosten” gick vi ner till sjön och solade. Tyvärr har vädret varit dåligt här i Queenstown hela första veckan. På riktigt runt 13-14 grader och molnigt, sviiiinkallt. MEN nu är det äntligen bra väder. Vi passade alltså på att sola och även bada hela dagen.
Ser ni hur vackert det är??? Där badade jag idag liksom. Har ju badat i fulare sjöar:


Så härligt att ligga i solen hela dagen! Runt 17:30 var vi hungriga så då gick vi till det kändaste stället i stan tror jag och köpte varsin hamburgare. Det sägs vara den godaste hamburgaren i världen, och jag säger inte emot. Det är helt sjukt hur god den är? Den ser inte så märkvärdig ut dock.

Nu är jag riktigt trött och ska bara mysa resten av kvällen. Puss, älskar er!!

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Åh vilka gulliga croissanter, haha <3 Så härligt inlägg, vill resa genast!!
nouw.com/isabylund