Avskedsmiddag

Nya Zeeland


Hej älsklingar <3

Nu är jag och Sebastian i Christchurch och här ska vi vara i 4 nätter. På onsdag är det dags... Dagen vi visste skulle komma tillslut. På onsdag flyger vi hem till Sverige igen och jag kan inte fatta det. Det känns som att jag har varit här i Nya Zeeland SÅÅ länge men samtidigt kan jag inte fatta att vi ska hem.. Nu ska vi bara ta det lugnt de här sista dagarna vi har kvar i vackraste Nya Zeeland. Tyvärr tillbringar vi sista dagarna i den tråkigaste staden ever typ. Finns på riktigt ingenting att göra här i Christchurch? Det var en kraftig jordbävning här 2011 så staden är halvt förstörd också, vilket såklart är jättesynd.

Igår var vi ute och åt med två vänner som vi träffat här nere. De är också svenskar och vi klickade så bra verkligen. Tyvärr lämnade de Christchurch tidigare än oss så vi åt en finare middag tillsammans för att säga hejdå. Det har varit jätteroligt att umgås med dem här nere och jag hoppas vi ses igen!! <3

Nu ska jag och Sebastian gå till H&M och kika lite. Finns ju ingenting att göra här som sagt så idag har vi bara varit inne HELA dagen än så länge och kollat på tv haha.. Så nu är det dags att gå ut lite.


Gillar

Kommentarer