Header

​Den 26e maj landade jag på Visbys flygplats efter en lång resa från USA. Min Pappa och min lilla hund mötte mig och mamma på flygplatsen, min bror var upptagen med att ha mösspåtagning. Vi åkte faktiskt till vår camping för att checka in en gäst innan vi åkte hem. Väl hemma pratade vi om vad det skulle bli för middag innan jag och pappa skulle till affären. Jag sa "Jag ska bara gå upp och säga hej till mitt rum innan". Vilket var svårt då det var fyllt med ballonger. Min bror hade alltså fyllt hela rummet med ballonger. Sen åkte vi och handlade och svenskmat är ju det bästa <3

Dagen efter åkte jag till skolan vid lunchtid och hälsade på mina kompisar. Bästa dem <3 Efter att Ebba slutat gick vi och fikade och sen på kvällen hade mina kompisar fixat en överraskningsfest för mig.  

Och hur allt har känts nu då? Helt som vanligt faktiskt. Både jag och mina kompisar har sagt att det var som att jag aldrig varit borta och att allt verkligen är helt som det alltid har varit.

Jag har dock växt otroligt mycket som person och är mycket säkrare i mig själv. Jag är så lycklig att jag gjorde detta, jag är så glad för alla jag lärt känna och för alla mina vänner som fortfarande är lika bra som när jag åkte.

Nu väntar jag bara på att jag ska komma på vilket mitt nästa äventyr ska bli. Här kan man inte sitta och ruttna.

Sen jag har kommit hem har jag jobbat väldigt mycket och det kommer löna sig den 25 kan man ju säga. 

Until next time 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gratuation och de sista dagarna i Phoenix var toppen bra. Jag hängde med mina bästa vänner och gjorde verkligen de mesta av de lilla sommarlovet jag hade där. Gratuation var mycket roligare än vad jag trott och jag hade grymt kul med alla fina vänner jag fått under året. Jag saknar det och dem något enormt. Efter graduation åkte jag och mamma till New York med mammas kompis och vi hängde där och hade jättekul i ett par dagar innan vi åkte hem till Sverige.

Likes

Comments

Klockan är just nu 10:28 eller tja, det är vad min dator säger som jag aldrig ändrade till min nuvarande tidszon. Min mobil säger däremot 01:28 och jag gick bara halvvägs med att ändra den då den fortfarande är 24-timmars klocka, military time som de kallar det här, och inte 12-timmars klocka med am och pm som förvirrar mig speciellt när jag vaknar från naps. För någon vecka sedan vaknade jag och såg att klockan på mitt nauttygsbord var 7 och jag trodde jag hade bråttom till skolan, dock var klockan 7 på kvällen och jag hade en hel natt av sömn att se fram emot.

Anledningen till jag fortfarande är vaken är att jag precis kom hem från min kompis hus. Vi hängde och badade i hennes nya pool som blinkade i alla färger. Trots att det var kväll var det ca 25 grader i luften vilket alltid är härligt.

Idag hade jag alla mina finals och jag är klar med Amerikanskt High school inofficiellt dock då jag fortfarande måste gå på måndag men bara första och andra lektionen. Tredje lektionen mer eller mindre sa våra lärare att vi fick skolka och femte lektionen som jag egentligen måste gå till sa läraren att vi inte fick.

Jag har fått min cap and gown och min yearbook och även en letterman jacket som jag beställde när min familj kom hit och jag verkligen älskar den. Jag fick även ett pris här om dagen för att jag varit med i media klubben. De senaste dagarna i skolan har alla signerat varandras yearbook och det kommer vara ett sånt fint minne även om jag inte riktigt känner många som ber mig skriva i deras, haha.

Nu gör det inget att jag aldrig ändrade min dators tidszon, och jag kommer endast kanske några få gånger till få höra "why is it military time" när klockan är över 1 på dagen när någon kollar på min telefon. För vet ni vad? Om 12 dagar landar jag hemma igen. Och då kommer det vara military time som gäller och det kommer vara rätt tidszon, och allt kommer vara rätt.

I början av året funderade jag på om jag skulle utgå från dollarn när jag åkte hem. Det har verkligen inte hänt, kronan finns alltid i baktanken, för när den inte är det så tycker jag att 6 dollar låter jättebilligt även om det är runt 50 kr. Dock har jag typ en bild av vad saker bör kosta vilket är bra.

Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag skriver längre. Jag funderar på om jag ska ta en dusch eller om jag bara ska sova och duscha imorgon istället. Det lutar mot det sista då jag är otroligt trött.

Likes

Comments

Nu är det endast tre dagar kvar i skolan för mig här i USA. Om bara ett par dagar har jag gått min sista dag på high school och vi har mer eller mindre bara massor av finals kvar. Om två veckor kommer inte marken under mina fötter vara amerikansk längre, det kommer vara den gamla goda svenska marken igen. Jag kommer ha alla mina vänner och min älskade familj nära och jag kommer bo i mitt eget hus.

Men oj vad jag ändå kommer sakna mitt liv här i USA som tog mycket hårt arbete att bygga upp. Man blir otroligt trött av att varje dag uppleva nya saker och mina första månader här var otroligt jobbiga men jag förväntade mig inte något annat. Det tog ett tag men nu har jag verkligen ett liv här som jag nu måste lämna.

Jag kommer aldrig igen komma till skolan 7:20 (tack Gud för det) och gå in i omklädningsrummet där folk äter chips till frukost. Jag kommer aldrig gå förbi alla i det vanliga omklädningsrummet för att fortsätta in i varsity omklädningsrummet som vi fotbollstjejer borde varit utkastade ur för länge sedan då det inte längre är vår säsong. Jag kommer inte höra "Weight training to track" och jag kommer aldrig igen bli glad när jag hör "Weight training to track, only one lap" eller "Weight training head to main gym" för mycket bättre än så blir det inte 7:30 på morgonen när man knappt vaknat.

Det är snart sista gången jag går ut till the Track med Ari och slår henne så fort vi ser något gult. Vi kämpar oss igenom våra två varv och när vi är klara stretchar vi innan vi går in i weight rummet och jag går till min plattform. Förutom att träna så hänger jag med mina kompisar i gymmet, jag kommer sakna det och dem. Det är sedan, efter att vi bytt om, dags att möta Sheana och Lexi en snabbis då de alltid kommer in i omklädningsrummet när jag går därifrån.

Det är snart sista gången jag har min 2nd hour och tack gud för det också. Det gick från att jag älskade den klassen till att jag stör mig på näst intill varje person där inne. Jag och Mr. Clark är dock på samma lag så det är okej, jag har i alla fall honom. Men det finns så många personer där som är otroligt irriterande. Men just nu har jag bara 2 posters kvar att designa för skolans nyheter.

Bara några gånger till kommer jag möta upp mina kompisar innan econ och för att sedan köra USA mot Europa där inne och bli attackerad från både höger och vänster. Jag kommer sakna det så mycket. Jag har bara två dagar kvar vid vårt lunchbord som vi kallar det, för det är ju vårt. Mormonerna har sitt och de irriterande kidsen två bord bort från oss har sitt och vi har vårt. Så långt till vänster på skolgården man kan komma, där kan ni hitta mig och mitt crew.

Psykologi, jag vet inte ens vad jag ska säga. Coach Wood, han är en av de bästa lärarna jag haft och jag kommer sakna hur mycket han skämtar med mig på lektionerna. Jag kommer sakna människorna inne på 5th hour, hur kul vi har tillsammans och hur mycket roligt vi lärt oss i ämnet.

En av de sista gångerna jag kommer svettas hjäl när jag går hem på trottoaren här och en kolibri kommer och surrar precis vid mitt öra. Eller när man går ute och helt plötsligt tror att det börjar regna men det var som i 95% av gångerna, en vattenspridare.

Jag kommer sakna att ha en lillasyster att hänga med och att jag hade turen att vi funkar så bra ihop och har jättekul tillsammans gör ingenting sämre. Även om jag redan har en bror (som jag (ibland) älskar att umgås med när det väl händer) så kommer jag sakna min värdbror. Att kolla på serier eller bara hänga med dem, eller när dem bråkar om mig. Kommer sakna dem så mycket.

Alla äventyr jag varit på med mina vänner. Jag har haft så kul tillsammans med dem och de har verkligen förgyllt mitt år mer än de troligen förstår. Det tog ett tag men jag har verkligen träffat människor jag älskar och vi har så kul tillsammans. De är guldvärda.

Det är så mycket som förändrats på ett år. Mycket hos mig själv, jag har blivit en mycket starkare person och jag har utvecklats så mycket. Det kommer vara jättejobbigt att lämna allt och alla här men det är en av sakerna jag lärt mig. Sometimes you've got to let things go because there are better things ahead. Ett utbytesår som inte är över än som blev otroligt bra tillslut.

För att avsluta det hela vill jag skicka kärlek till Sverige.

Mamma och pappa - ni är verkligen bäst i hela världen, jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan er och jag är så tacksam för att ni lät mig åka på detta året, jag har upplevt så mycket och lärt mig ännu mer och jag älskar er.

Bror - Jag lovar att jag ska bråka mycket med dig när jag kommer hem, för jag vet att du saknat det. Och det är perfekt att du ska flytta ut (inom en väldigt snar framtid hoppas jag) för jag behöver ditt rum som walk in closet nu mera.

Mormor och Morfar - Tack så mycket för att ni har följt hela mitt år och jag saknar er jättemycket. Jag har uppskattat era uppdateringar som kommit på posten då och då och jag kommer snart och hälsar på och då ska vi få massor av kramar. Jag älskar er

Mina vänner - Jag ber om ursäkt om vi kanske inte haft jättemycket kontakt under detta året, men det är ju som två olika världar. Varje gång jag har pratat med er, no matter who it was, så har det känts som att jag aldrig åkt. Jag ser så mycket fram emot att komma hem och få umgås med er igen.

Nu låter det här kanske som ett avslut men jag kommer självklart fortsätta uppdatera om mina sista dagar här i USA. Helt sjukt att det snart är över.

Likes

Comments

Vilken bra helg det har varit! Vi smygstartade helgen redan i torsdags då vi hade halvdag och fick sluta redan 10:20. Vi lastade in oss i bilarna och sedan åkte vi drygt 2 timmar med stopp för lunch och sedan blev det en hike på ungefär en mil (inte mile denna gången, utan 10 km). Alla svennar (och norskar) tror att vi var vid grand canyon men vi var i Sedona haha. Det var mycket fint i alla fall. Efter åkte vi till floden (?) och badade i den och sen bytte vi ställe där vi också fiskade innan vi tog våra bilar om vände om. På vägen hem stannade vi på taco bell för det var ju trots allt cinco de mayo.

Vi kom hem runt 10 och jag tog en dusch och efter det kunde jag inte hålla ögonen öppna. Skolan var igång igen 7:20, som vanligt dagen efter och vi hade planerat att campa på kvällen och hoppades på att alla som sagt att det skulle regna hade hittat på. Tyvärr var det sant och när klockan blev runt fem började regnet komma. Jag frågade om vi fortfarande skulle campa och fick svaret "vi får se, men vi ska brottas i leran" sagt och gjort åkte vi ut någonstans i öknen och hittade en lerpöl att brottas i. Vi gick inte därifrån oskadda, fötterna, knäna och händerna har de största skråmorna och för att få bort all lera efteråt åkte vi till en biltvätt så att de fick spruta ned oss med en högtryckstvätt. Efter åkte vi hem till Maegan och duschade och sedan åkte vi till donken innan vi tog oss ut till sjön och campade över natten med lägereld och allt. Sjukaste är när man ser en åsna bredvid vägen som bara står och ingen ens reagerar, förutom jag, haha.

Dagen efter var det tidig uppgång för att åka till skolan och dekorera för special needs kidsens prom som jag inte ens hade planerat att gå på men många av mina vänner är med i den klubben som hjälper dem så jag hjälpte bara dem. Jag kom hem runt 11 och efter en snabbdusch åkte jag med till min värdsysters fotbollsturnering som hon vann! Vi firade segern med en frozen yoghurt och när jag sedan kom hem gjorde jag mig i ordning för promen och oj vad kul det var! Alla hade verkligen kul och umgicks och efteråt tänkte vi ha en bonfire men det började regna - igen så vi åkte hem till Maegan och hängde. Vi spelade gitarr och sjöng, åt, kollade på film och chillade helt enkelt.

Söndag var morsdag (men bara i USA, mamma får vänta på sin tur) jag pratade med mina föräldrar och sedan firade vi med att gå ut på restaurang. Annars gjorde vi inte mycket mer hängde i parken och kollade på serier.

Idag var en vanlig skoldag och helt sjukt nog är detta sista veckan i skolan för mig. Va? Hur kan 10 månader ha gått så fort? Imorgon får vi vår cap and gown och tja det är väl inte så mycket mer än det.

Ni får ha det jättebra! Godnatt

Likes

Comments

Vilken skräll att jag redan är tillbaka här va? Och återigen är jag tillbaka med hur de behandlar mig här i skolan. Jag satt återigen där på min plats precis i mitten av rummet fyllt med 80 elever på ekonomin och jobbade med mitt. Sedan var det dags för ett self check quiz, ett förhör för att se att man förstår helt enkelt, och för att göra det lite spännande så fick en person i klassen per fråga lösa det framför alla andra på tavlan. Lärarna valde de som är lite slackers, de som halvt sover på lektionerna och inte hänger med. De tre första hade alla fel och inte förens den fjärde killen fick komma upp blev det rätt. 

När det sedan skulle välja en sista person kände jag hur en av lärarna kollade på mig lite för mycket. Jag kollade lite halvt bort sådär man gör när man inte vill bli vald. Det jag hörde sedan var "Why don't we take the Swede" och när det slängts någon kommentar fram och tillbaka mellan de två lärarna att det var lite orättvist så kom de sedan fram till att det var Europa mot USA som gällde, och jag som den enda europén får ju helt enkelt visa hur bra vi faktiskt är. Jag gick ned till mitten av rummet och de säger "nu får vi ta en riktigt svår". 

Det vi pratade om var att om ekonomin är bra/dålig och vad man ska göra i de olika lägena. Jag fick att unemployment var 10% och Inflation 10% vilket innebär att båda är lika dåligt och att man kommer skada ekonomin mer vad man än gör. Jag bestämde mig dock för att arbetslösheten var fokus och det var 5 delar man var tvungen att få rätt och efteråt sa Mr. Coombs att jag löste det perfekt. Hahah det var en sån lättnad, man måste ju försvara sin världsdel.

På psykologin pratade vi återigen om socialpsykologi och väldigt mycket om schemas - att om du lärt dig något så letar hjärnan omedvetet efter saker som bekräftar detta. Till exempel om du tror att alla blonda kör röda bilar så kommer du lägga märke till alla blonda som kör röda bilar medan de blonda som inte gör det kommer du inte lägga märke till. Också att om du vet att något är dåligt men ändå gör det själv, till exempel äter skräpmat så hittar du alltid ursäkter för att dämpa din ångest som skapas som att jag äter det ju bara ibland för då gör du det helt enkelt okej. Plus att man gärna dömmer andras handlingar innan man förstår situationen de är i till exempel folk som är otrogna, alla tycker väl det är fel men i the great gatspy är det okej för att man förstår anledningarna. Kanske är svårt att förstå när jag skriver det såhär men jag har faktiskt pluggat detta i 16 veckor så om ni skulle kunna lära er allt på detta lilla stycke så vet jag inte om det är jag eller ni som borde få ett pris. 

En annan sak som hände på psykologin var att jag nös när hela klassen var tyst och Coach Wood sa "There you have a swedish sneeze".

Sedan jag kom hem från skolan har jag mer eller mindre umgåtts med min värdbror och hjälpt honom med hans projekt att bygga en båt. Vi har letat kartong, spenderat typ en timme på walmart letandes efter en flugsmälla och sen har vi även spenderat väldigt mycket tid med att tejpa och försöka få båten att ens hålla ihop innan den ska sjösättas på fredag. Vi skjutsade även min värdsyster till och från fotbollsträningen och sedan umgicks jag med henne också. 

Imorgon börjar skolan, som vanligt (för tidigt) 7:20 men vi har halvdag så jag lämnar skolan redan 10:20 och då ska jag och mina kompisar fara på äventyr. Mer om det en annan dag när det faktiskt har hänt!

Godnatt

Likes

Comments

Tredje bilden beskriver verkligen Gemma och Charlies förhållande, stackars lilla Charlie.

Första dagarna i maj har passerat och det är helt sjukt hur fort tiden har gått. Både igår och idag blev jag, återigen utsatt för min svenskhet i skolan. Mer bestämt på ekonomilektionen. Jag satt fridfullt och gjorde mina uppgifter och helt plötsligt säger Mr. West att "Jag pratade med Louise innan lektionen och hon sa att i Europa, då är de mycket mer kreativa i skolan. De rimmar och kommer på saker så nu har hon fixat så att ni får göra en uppgift där ni designar bumper stickers (klistermärken man har på bilar) för de älskar bumper stickers i Sverige. Dessutom är de väldigt strikta med tidsbegränsningar på uppgifter där så ni får 7 minuter på er." Vi skulle göra klistermärken om olika sorters skatt och jag och Brooke hade väldigt kul med detta, vi tyckte också vi var väldigt smarta som samarbetade även om vi inte fick för att vi har olika lärare.

När vi sedan hade lämnat in dem så började han läsa upp dem och när han kom till min kunde vi inte sluta skratta. Min ena var "If everyone pays the same it's neither sun or rain" och min andra var "When everyone pays the same anyone can make it rain" eller något liknande och på baksidan skrev jag (It's all about rain because it rains a lot in Sweden so it's all I think about). Egentligen var det inte alls så utan det var Brooke som började med regnet. Min sista var "The rich pay more to help the poor". Jag rimmar som en kung (de rimmar tekniskt sett inte ens men men).

Efter lunch kom Mr. West upp till mig igen och sa "Jag gillar också regn. Jag tror på riktigt att vissa trodde att du fick dem att göra den uppgiften". Och det var på riktigt folk som trodde det även fast jag inte ens pratat med Mr. West innan lektionen.

Även idag fick jag vara en centraldel på ekonomilektionen. Vi pratade politik och skatt och oj vad jag blir frustrerad av att prata just politik med många Amerikaner. Jag förstår verkligen inte hur man kan vara så självisk att man inte kan betala lite extra för att någon annan ska få ha det bra? Många av dem saknar empati för dem som har det sämre för de tycker "varför ska jag bry mig om dem, det är deras eget fel" medan jag hellre betalar hög skatt för att en oskyldig liten flicka med en sjukdom ska få sin vård, och dessutom vet jag att om det någonsin skulle hända mig så skulle tryggheten finnas där för mig också. Det var väldigt uppskattat av båda ekonomilärarna att jag sa vad jag tyckte då jag faktiskt är den enda som faktiskt upplevt båda sidorna. 

De sparade min åsikt till sist och jag var den enda som fick microfonen att prata i. Jag skröt om att vi får datorer och ipads i skolan och även studiebidrag. Också att "college" är gratis och att vi får gratis sjukvård. Många Amerikaner är stolta över sitt land och allt "bra" de gör, jag är väldigt stolt över Sverige för att även om vi är lilla landet lagom som absolut inte är perfekt så har vi det, enligt mig så mycket bättre än USA. Jag älskar att berätta om Sverige och speciellt att vi just får betalt för att gå till skolan för jag får ofta svaret "What is that true? I thought it was only something that went around on Twitter".

Annars har skolan idag varit rätt normal. Det var ingen bra lyftdag för någon på min plattform idag. Hade svårt för att frivända 95 pounds idag medan jag gjorde 6x100 både i fredags och igår, kroppen är väl helt enkelt lite trött. Vi maxar nästa vecka och därför måste vi förbättra våra resultat för att få ett bra betyg. Jag har ett A just nu så det ska nog inte vara några problem.

På psykologin pratade vi om rasism och ett experiment när man tagit grupper med vita människor och istället för att diskriminera för hudfärg har man istället gått på ögonfärg och inom loppet av några minuter känner sig de med den "sämre" ögonfärgen sig arga och frustrerade och när man gjorde detta med tredjeklassare slog en kille en annan och när han blev frågad varför så sa han "Han kallade mig brunöga" och när hans kompis fick frågan varför han hade kallat honom det så sa han "Han har ju bruna ögon" det hans lärare svarade då var "Han hade bruna ögon igår också men du kallade honom inte det då och nu bara för att det ses som sämre varför måste du kalla honom det då". Man får verkligen insikt i hur det är och det fick även de som var med om experimentet. De fick testa båda sidorna och ena dagen kände de sig som kungar och andra dagen kände de sig som skräp, bara för att de blev tillsagda att de inte var lika mycket värda.

Jag och Kami tog ut våra små vovvar till parken precis över gatan idag efter middagen och vi sprang runt där ett tag, kastade lite boll och knäppte ett par bilder med min gopro. Det har varit sådär 35 grader idag så på lunchen satt vi verkligen och smälte haha, vi gick in ett par minuter tidigare för vi klarade inte av det längre.

Nu kanske detta blev ett väldigt långt inlägg men sorry not sorry men detta är endast för mig i grunden. Haha självklart vill jag jättegärna att ni läser och det är en av anledningarna men vill jag kunna kolla tillbaka och verkligen minnas dessa stunderna.

Godnatt

Likes

Comments

Tiden verkligen flyger iväg, jag kan inte förstå att jag om tre veckor och ett par dagar är påväg hem? Det kan inte redan ha gått över nio månader???Idag var det inte någon bra dag att inte vara en amerikan.. Först blev jag hackad på på ekonomin för att Sverige är litet och inte har lika mycket naturresurser som USA och färre miljadärer än USA och jag vet inte vad. Sen kom vi fram till att de norden har de gladaste invånarna och jag känner mest att det är värt mer. Efter att min ekonomilärare var färdig med att hacka på mig så var det dags för lunch och idag var vi tvungna att trängas vid bordet mer än någonsin för vi expanderar gruppen konstant.

På psykologin spelade sedan min psykologilärare ett klipp där massor av olika människor sa "I am an American" och där satt jag och sa "I'm not". Vi började nämligen med socialpsykologi idag och det är än så länge mycket intressant. Min lärare sa att det är den mest populära delen av kursen bland elever. Det handlar om hur människor beter sig och varför.Annars händer det faktiskt inte så mycket utöver det vanliga här i USA.

På första lektionen idag lyfte jag 100 idag på min power clean och när vi maxar om två veckor vill jag klara 105 eller 110 (självklart pratar vi pounds här). Andra lektionen gjorde jag en highlight film på vad jag har gjort under terminen och det är mer eller mindre så varje skoldag ser ut. Efter skolan gjorde jag inget speciellt - tog en nap och bara tog det lugnt.

Förra helgen spenderade jag fredag till söndag med min kompis Sheana. Hon hade ett födelsedagsfirande och vi gjorde något boda borg liknande som heter escape the room, vi var dock lite för många så det blev lite för mycket tyckte jag. Det var ändå väldigt kul. Vi hängde och kvällsbadade och kollade på film och hängde mest. Dagen efter låg vi vid deras pool på förmiddagen och på eftermiddagen, när det bara var jag och Sheana åkte vi till kyrkan och sedan kollade vi på en bilshow innan vi åkte och åt och sedan åkte vi hem till Sheana igen och kollade på en film innan vi somnade. Dagen efter var det kyrkan igen men denna gången ungdomsgrupp och jag tycker om känslan och allt runt kyrkan här i USA men saker som de pratar om kan vara så himla oförståligt för mig. Jag har väldigt svårt att förstå hur de kan tänka som de gör för att det är verkligen inte logiskt för mig, vi har väldigt olika värderingar. Tror även många i Sverige skulle hålla med mig även om de är mer religösa än vad jag råkar vara. Kulturskillnader helt enkelt.

Men ja, nu väntar en ny helg och vem vet vad den har att bjuda på? Jag ska ta och sova nu, godnatt

Likes

Comments

Så igår var det dags för den stora dagen - Prom. Jag vaknade runt 10 och efter att ha degat ett tag i sängen tog jag en dusch och sedan ringde jag min fina familj och pratade med dem ett tag. Efter att vi lagt på kom min kompis och hämtade upp mig och vi åkte till ett nagelställe där hon fixade sina naglar - jag hade redan fixat mina egna dagen innan och hon på nagelsalongen berömde dem så jag blev lite stolt över min insats. Efter att vi var klara åkte vi hem till en kompis för att fixa oss. Hennes syster var där och hon fixade mitt hår efter att jag hade sminkat mig. När klockan närmade sig fem lämnade vi huset för att åka och ta väldigt amerikanska bilder och sedan åt vi middag på en restaurang. Klockan blev sedan sju och det var dags att röra oss mot hotellet som låg två minuter från där vi åt. 

Själva prom var inte riktigt min grej haha. Eller att vara i lokalen och snacka med kompisar och så var jättekul, men själva dansen var inte riktigt vad jag gillar. Det är verkligen inte som i Sverige där alla står och hoppar eller dansar i ringar - haha utan här i USA står alla och gnider sig mot varandra, haha det är jättekonstigt. Men det var kul i alla fall. Efter åkte vi till In n out och sen åkte vi hem till vår kompis igen för en liten bonfire och jag facetimade en stund med mitt lag som hade seriepremiär och vann!!!!! Bäst.

Kvällen slutade klockan tre på morgonen på en soffa och även om dansen var lite skev så hade jag jättekul och det var en bra dag och kväll. När vi vaknade la vi oss alla först som en stor hög i Maegans säng och sedan åkte vi till IHOP och åt frukost/lunch och tja, det var min prom helt enkelt.

Ni får ha en jättebra daaaaag puss och kraaaaaam

Likes

Comments