Hej alla!

Idag var jag i Sölvesborg och hämtade medicinen till katten, så nu ska han bli frisk igen. När jag ändå var inne i stan så lyckades jag hitta två stycken läppstift.
Men hur fina är inte dessa?! Jag dör, älskar dem! De kommer komma till stor nytta nu under sommaren. Tycker om att ha ljusa läppstift under sommaren, ser så fint ut!

Nog pratat om läppstift nu haha, nu ska jag äta och sen duscha och ta på lite brun utan sol. Är ganska blek av mig, så det måste vi göra något åt, tur brun sol finns.

Här kommer några bilder på läppstiften.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Denna färgen är i 05 Classic Berry

Denna färgen är i 01 Vintage Pink

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej fina ni!

Idag var vi hos veterinären med katten. Och som vanligt så kan dem inte göra så mycket. Dem sa att han hade fått "hål" på andra ställen också som vi inte hade hittat. Men iallafall, de skrev ut penicillin som vi ska hämta ut imorgon. Så snart ska han kunna gå på benet igen, vi får hålla tummarna!

Hur har eran dag varit? 

Likes

Comments

Idag är det måndag och jag har varit på körskolan. Gick riktigt bra idag, mer än förväntat. Sanna sov och mig igår ikväll, så idag tog vi bussen tillsammans till körskolan då hon också hade prickat in körlektion samtidigt som mig, helt sjukt ändå. Nu ska jag bara ta det lugnt och mysa i soffan framför tvn, kolla lite youtube och bara ta det allmänt lugnt. 
Vad ska ni hitta på ikväll?

Imorgon så ska en av våra älskade katter till vetrinären tidigt på morgonen så det blir upp tidigt. Jag är ju ingen morgonmänniska men vad gör man inte för sina djur? Stackaren har tydligen gjort något så han har lyckats få ett "hål" vid skuldran och tassen är dubbelt så stor som dem andra. 

Hoppas ni får en bra kväll så uppdatera jag mer imorgon efter veterinären! Likes

Comments

Hej alla fina!​
​​Hade en blogg tidigare men kände att jag ville börja om från start. Detta kommer bli en blogg om min vardag, allt från skolan, mat, mode, skönhet och allt annat som rör sig i en 18 åring huvud.

Jag tycker det är roligt att skriva om mitt liv och vad jag gör på dagarna.
​Har ni något tips på vad man kan skriva? Eller något ni vill veta? Tveka inte att kommentera då! 

Hoppas ni kikar in och följer min vardag! 

Likes

Comments