Hvad er et "Sedcard"?

Kort sagt er et Sedcard et visuelt visitkort, som præsenterer modellen 📷 Men her kommer lidt mere info:

Info på sedcard:

På sedcardet er der et udvalg af modellens (ca. 4-6) bedste billeder og følgende oplysninger: Modellens navn, samt informationer som; højde, tajle-hofte-og brystmål, øjen & hår farve. Derudover er der også kontaktoplysninger på det modelbureau, som har modellen i deres stald.

Brug af sedcard:

Modelbureauet sørger for at modellens sedcard vil blive sendt ud via e-mail, til potientielle kunder, for at præsentere modellen. Efter modtagelse af sedcardet kan kunden bede om yderligere billeder eller invitere modellen til en casting. Sedcards er tilgængelig i PDF-format, men også i trykt form - her er står de oftest præsenteret på hylder hos modelbureauet.


Sedcards bliver også brugt når modellen skal på Go-see, eller til casting. Modellen har sit sedcard i sin modelmappe, som han/hun aflevere til casterne. På den måde har kunden den nødvendige information på alle de castede modeller. Det er det super vigtigt at man husker at medbringe sit sedcard, da kunden ofte caster mange modeller af gangen, og ikke vil kunne huske alle når dagen er omme.

Udvalgte billeder på sedcard:

Valget af billeder bliver besluttet af modelbureauets Head booker. Bookeren ved præcis, hvad kunderne leder efter, og præsentere derfor modellen på en bestemt måde for at sætte hende/ham i den bedst mulige stilling på markedet. Er man ny model, har man måske ikke det største udvalg af billeder, hvilket er endnu en god grund til at booke et nyt testshoot, så man kan vise flere forskellige sider af sig selv som model. Modeller har ikke selv indflydelse på, hvilke billeder der bliver udvalgt til kortet.

Kært barn har mange navne:

SedCard har forskellige navne som Sedcard, setcard, composite card, comp-kort, Zed-kort, Z-kort, men de betyder det samme og de fleste har også samme størrelse; A5 + 2 sider, første side har et billede som omslag - gerne et lækkert headshot, den anden side har min 4- max 6 billeder og samt personlige oplysninger.

Kærlig hilsen Louise Greve

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229