____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

SOMETHING GOOD IN THESE LONG DAYS

Inspiring

BILLEDER FRA PINTEREST

Jeg sidder midt i min sro skrivning, som skal foregår de næste to dage også. En sro er en mindre opgave, der minder om en srp, men den skal bruges til at blive forberedt til srp i 3.g. Jeg har studieretningsfagene mediefag og samfundsfag. Derfor skriver jeg selvfølgelig i de to fag. Jeg skal skrive om bandekriminalitet og derefter analysere en film om bander. Emnet synes jeg egentlig er fint, men jeg må indrømme, at jeg fik lidt død i går og sad og så Gilmore Girls, upss.

I weekenden var jeg inde hos min søster på Østerbro for at spise aftensmad og med min mor på en gåtur i indre by. Planen var egentlig, at vi skulle ind for at sige et farvel til Prins Henrik. Men hold da op en kø. Det opgav vi hurtigt, da køen var langt over en kilometer. Jeg forestiller mig først nu hvor slemt det må være at være til black friday i Amercia. Jeg tænker, at køen kan sammenlignes med sådan en kø. Det er så sejt, at der er så mange, som er der for kongehuset for tiden. Jeg synes virkelig, at det viser et sammenhold i Danmark.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229