____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Favorite things right now


✣ Efteråret byder på de flotteste farve i skoven. Jeg har flere dage i træk været ude at gå tur i skoven, hvor vejret har vist sig fra sin bedste side.

✣ Jeg er taknemlig for varme drikke. Jeg har skaffet mig en ny slags chai latte, som er en lille ting, der kan gøre eftermiddagen meget bedre.

✣ Jeg har netop købt Jojo Moyes nye bog "Ræk mig stjernerne" i Bilka til 99 kr., som jeg er spændt på at begynde på. Jeg har netop læst Agnes Martins-Lugands serie med bøgerne "Lykkelige mennesker læser og drikke kaffe" og "Livet er let, bare rolig" som jeg har super optur over. De kan anbefales og er meget hurtige at læse.

✣ Jeg har købt mig en ny taske, som jeg havde haft kig på i lang tid.

✣ Jeg skal se en veninde i næste uge som jeg ikke har set i lang tid.

✣ Der er ikke så lang tid til jul. Jeg elsker jul, og synes, at det er den hyggeligste tid. Desværre skulle jeg hele sidste jul skrive SRP, så fokus var på opgaven, og ikke på at nyde julehyggen med julekager og nisser.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229