Trends

Billederne er fra @cphfw på Instagram, og det er @sophienoreng der optræder på dem.

I anledning af, at Copenhagen Fashion Week løber fra D. 8-12 august har Savvycph produceret nogen super fede statement tees. Jeg er helt vild med dem, da de er så enkle og basic. Samtidig med dette, så synes jeg Sophie har formået at style dem med en lidt sporty jakke og en feminin nederdel. Det er så fint. De kan købes her

  • Posted i: Trends

Likes

Comments

Thoughts

Folk omkring mig har altid sagt til mig "Jeg kunne ikke forestille mig dig være ked af det", " Du smiler hele tiden", " Du er det gladeste menneske, jeg har mødt". Det er nogen af de bedste komplimenter, som jeg har fået og den der har hængt ved mig længst.. Jeg har lært det helt tilbage fra min opvækst, at det med at være sur på folk eller ting, som alligevel ikke er noget der kan ændres på. Det kan ikke betale sig. Jeg kan ikke se en eneste positiv ting ved det. Det ødelægger ens humør, man mister evnen til at forsøge, at få det bedste ud af de,t man allerede har. Det synes jeg nemlig også er utrolig vigtigt. Denne tankegang er jeg virkelig kommet langt med, og tror at det er den evne, der er en af dem jeg er mest glad for. Jeg ville ønske, at det var en evne alle havde. Ikke kun for deres eget liv, men også for deres medmennesker.

Likes

Comments

Denne trøje købte jeg for nogen uger siden i Zara på Strøget, men har ikke fået den brugt, fordi det dansk sommervejr har skuffet så meget. Vejret her på Enø har dog været omkring de 20 grader, så den kunne blive luftet. Den passer i hvert fald super fint til solskin, da den har den her super fine lyseblå farve.

Likes

Comments