"MY FAVOURITE THING IN MY WARDROBE IS MY JEWELRY"
- KATE REARDON
Jeg er blevet ret vild med chokers fortiden, især dem som er et stykke stof. Selvom collagen også har tørklæder med, så synes jeg lidt, at det har den samme effekt. Jeg har faktisk allerede købt en fra boohoo.com, som jeg glæder mig til at bruge. Jeg er begyndt at se dem flere og flere steder, både hvor princippet også er tilføjet i en kjole eller trøje som f.eks. den kjole Blake Lively havde på til Cannes film festival 2016, men som alene som halskæde eller tørklæde. Hvad synes I?

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

CommentsIF YOU LOOK BACK IN HISTORY OF THE WOMAN WHO ARE MOST MEMORABLE AND MOST STYLISH, THEY WERE NEVER THE FOLLOWERS OG FASHION. THEY WERE THE ONES WHO WERE UNIQUE IN THEIR STYLE, BEAKERS OF THE RULES THEY WERE AUTHENTIC, GENUINE, ORIGINAL. THEY WERE NOT FOLLOWING THE TRENDS.
- NINA GARCIA

Shirt HERE(sold out)

Et par billeder som blev skudt på dejlige Østerbro i går af min kære mor. Denne trøje fik jeg hjem fra Asos efter at have ventet på, at den ville komme hjem i min størrelse, i hvilket føles som en evighed. Jeg fik lagt den i kurve,n da den endelig var hjemme, og troede, at den var udsolgt igen, men den var heldigvis stadigvæk i kurven. I kan tror, at jeg var på kanten til at blive virkelig sur, haha. Heldigvis blev den min, og jeg har aldrig fået så meget ros for en trøje, hvilket jo altid er et plus. Jeg håber, at I får nydt den dejlige sol inden den er væk i weekenden.

Likes

Comments


"I LEARNED NO DETAIL WAS TOO SMALL. IT WAS ALL ABOUT THE DETAILS"
-BRAD GREY
Billeder fra @ohbykopenhagenfur & ohbykopenhagenfur.com

Efter, at jeg hos ELLE har set, at de havde lavet de fineste små pels fugle, blev jeg helt vilde med dem. Jeg synes, at de giver den sødeste detalje til tasken. Jeg har desværre ikke pengene til at smide omkring 1000 kr. efter denne lækre sag. Til gengæld har jeg fundet nogle super fine alternativer på Ebay lige her, som jeg har bestilt. Jeg har modtaget den blå, som jeg bestilte, og den er så lækker, og den vil komme på bloggen en dag fremad rettet. 

Likes

Comments