"SIMPLICITY IS THE KEYNOTE OF ALL TRUE ELEGANCE" - COCO CHANEL

Kan I huske, da jeg snakkede om dette bælte her? Nogle dage efter bestilte jeg det, og det er så sindsygt flot. Jeg er helt vild med det, når det er sammensat med noget enkelt som f.eks. en sort eller hvid tee med v-hals. I kommer i hvert fald i fremtiden til at se meget til dette bælte.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

"DON´T BE INTO TRENDS. DON´T MAKE FASHION OWN YOU, BUT YOU DECIDE WHAT YOU ARE, WHAT YOU WANT TO EXPRESS BY THE WAY YOU DRESS AND THE WAY YOU LIVE"- GIANNI VERSACE

Likes

Comments

TOP GINA TRICOT // TURTLENECK NEW LOOK // JEANS GINA TRICOT

Striber og lag på lag kan kun ende ud i et tilfredsstillende outfit. Det gjorde dette outfit bestemt, og det passede perfekt til en tur til den smukkeste kirsebær allé på Bispebjerg Kirkegård. Jeg har forsøgt noget nyt med bloggen design, som jeg håber, at I kan lide.

Likes

Comments

Outfit


Skjorte H&M // Turtleneck New Look //Bukser Gina Tricot // Smykke Brandy Melville, Jane Kønig

Det føles som en evighed siden, at jeg har siddet og skrevet et blogindlæg, og det er det vel i princippet også. Jeg har ingen lyst haft, også har jeg en hel masse at se til, mht. skole eftersom vores første eksaminer ligger her om to uger. Men heldigvis har vi en fridag i morgen, hvilket er så rart, så jeg kan få tankerne på noget andet end skolen. Jeg skal til konfirmation hos min fætter i morgen, så det kan da kun blive hyggeligt.
Billederne her er fra weekenden, hvor jeg var et hurtigt smut på Bispebjerg Kirkegård, og jeg mener hurtigt, fordi vi droppede kirsebærtræerne til en anden hverdag. Der var nemlig helt sort af mennesker på sådan en søndag, også kan det godt ende ud i det modsatte af en god og flot oplevelse.

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

BELT HERE

Okay, jeg siger nu noget, som jeg aldrig troede, at jeg skulle sige. Jeg overvejer virkelig meget at købe dette bælte fra Asos. Efter, at jeg har set det utrolig mange gange på iliridas blog. Jeg er helt vild med sammensætningen mellem et enkelt sort outfit, også det også sorte bælte, men med sølv detaljen. Billederne er forresten fundet på Pinterest, og jeg er ret vild med dem begge. Hvad synes I?

Likes

Comments