Jeg lige lave en anbefaling af denne cream fra Elizabeth Arden som er ret vild med. Jeg vil sige at den måske er lidt dyr, men jeg er på anden tube, og jeg er stadig ret vild med den. Det er oprindeligt en ansigtcream, men jeg bruger den som håndcream, og jeg faktisk ikke prøvet den til ansigtet, men den virker som sagt godt til hænderne.

Jeg håber, at I alle får et fantastisk nytår fejrede med jeres nære. Dette bliver det sidste indlæg på bloggen i år, jeg håber at I alle har haft et godt år og får et endnu bedre år, næste år. Godt nytår !

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg undskylder at det samme billede er der to gange
En kvinde med enkel stil, og som formår at skabe et spændende og lækkert outfit ud af ganske få genstande er Elin Kling. Jeg har hørt navnet før, men efter at læse om hende i "smart" hvor hun blev beskrevet med bl.a. som sagt at bruge få forskellige genstande tøj, måtte jeg søge på hende. Det er rigtigt. Hun danner super lækre outfit ud af cirka 3 forskellige stykker tøj, og er da en kæmpe inspiration.

Elin var blogger på bloggen The wall, men besluttede at lukke den ned for at starte et nyt kapitel i sit liv. Hun er fra Sverige, men er flyttet til New York. Det er da rimelig meget en drøm?

Dagen i dag skal tilbringes sammen med min mor, jeg ved ikke helt hvor endnu, men det finder jeg nok snart ud af. Senere hos min søster til aftensmad. Håber at I nyder ferien.

Likes

Comments

Outfit
//Jakke Vero Moda//Strik Samsøe Samsøe//Bukser Dr.Denim// Sko Puma// Ur Daniel Wellinton// Armbånd Pilgrim/ukendt //Ring Pilgrim//Halskæde Gave//
Jeg håber, at I alle sammen har haft en helt igennem fantastisk jul med familien, og alle de lækre julerier der hører med. Jeg har i hvert fald haft, en, i godt selvskab og med lækker mad, selvom jeg måske er skyldig i stadigvæk at høre julesange. Så julen er ikke helt ovre fra min side.
I dag har jeg, sammen med min mor og lillebror, været inde for at besøg en af min mors veninder på Østerbro. Det er altid hyggeligt. 
Eftersom det har været jul, kunne det så være interessant at se mine gaver?
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

I advents gave sidste uge fik jeg denne bog, som er skrevet af Frederikke fra fredes blog.dk og Sidsel fra Fashionpolish.dk. Jeg synes den er super inspirende, og jeg ville egentlig bare anbefalde den.

I dag har jeg lige fået købt de sidste julegaver, ting til julen og juletræ. Jeg håber at I har haft en hyggelig dag.

Likes

Comments

//Strik Vila//Tee Zara//Jakke Gina tricot//Tørklæde H&M//Bukser Dr.denim//Sko Adidas//Net Lala Berlin//
I søndags var jeg på julegaveindkøb med Emilie i Københavns hyggelige gader. Man kan ikke sige, at jeg fik købt så mange, men som man siger, så er det bedre end ingen. Jeg var iført dette, og jeg ville nok sige, at folk stirrede da vi tog disse billeder. En af tingene man lærer som blogger, det er at få taget billeder uden at tænke på at folk kigger. Men jeg må da nok sige at der blev stirrede. 

I dag er tiden gået sammen med Julie og skolen. Vi skal herefter nytår have projektuge, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til pga. jeg udfra tiderne skifter har valgt mode/modemagasiner/ikoner hvilket, jeg elsker, og glæder mig så meget til at få en bredere viden om. Det bliver så spændende, hvilket måske også kommer til at få en indflydelse på bloggen.

Synes I at det er normalt- eller mærkeligt at få taget outfitbilleder på gaden?

Likes

Comments